×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Tjedan zdravlja u Poliklinici Bagatin 27. ožujak 2019.

Novosti

Tjedan zdravlja u Poliklinici Bagatin

Kako bi podigli svijest o važnosti brige o svom tijelu, povodom Svjetskog dana zdravlja, pripremili smo razne pogodnosti za naše klijente. Jer u zdravom tijelu – zdrav je duh!

Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja svake godine, čime se na globalnoj razini želi ukazati na aktualne zdravstvene probleme, potaknuti zdrave životne navike, ali i podići svijest o tome što svaki pojedinac može učiniti za sebe i svoje bližnje tijekom cijele godine.

Iako su danas, više nego ikada, dostupne informacije o važnosti uravnotežene prehrane i pravilne tjelovježbe, u svijetu je stopa pretilosti u sve većem porastu. Neumjerenost u hrani i piću, dovodi do nakupljanja viška kilograma, dovodi naš organizam u stanje energetske neravnoteže te stvara opterećenje kako za tijelo, tako i za duh. 

Web-novosti_PB_848x364px_740

    

Tjedan zdravlja u Poliklinici Bagatin

Svjesni potrebe za životnom promjenom i donošenjem odluke o konačnom obračunu s viškom kilograma, pripremili smo za vas posebne pogodnosti, koje će vam pružiti sve potrebno za zdravo mršavljenje, pravilnu brigu i njegu svog tijela.

Posebnu ponudu moguće je ostvariti cijeli tjedan u kojem se nalazi Svjetski dan zdravlja tj. od 1.  do 5. travnja, a one su sljedeće:

  • BESPLATNA dijagnostika tijela*
  • BESPLATNE konzultacije za tijelo
  • 4 + 3 GRATIS tretmana za oblikovanje tijela

*uz kupljeni 4 +3 GRATIS paket tretmana 

      

BESPLATNA dijagnostika tijela*

Kako bismo što lakše i točnije savjetovali naše klijente, u sklopu dijagnostike tijela, najprije radimo medicinsku analizu sastava tijela pomoću Seca mBCA 515 analizatora. Osim tjelesne težine, Seca mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam.  Sljedeći korak detaljan je prikaz i vizualizacija svih mjera, oblika, sastava tijela i drugih vrijednosti bitnih za kvalitetnu analizu tijela pomoću Styku revolucionarnog 3D skenera. On nam generira izuzetno točan 3D model koji pruža stotine preciznih tjelesnih mjera u svega nekoliko sekundi i daje najbolje smjernice za pravilan pristup mršavljenju. 

*uz kupljeni 4 +3 GRATIS paket tretmana

Web-novosti_PB_848x364px_743

   

BESPLATNE konzultacije za tijelo

Bilo da želite glatku kožu bez celulita, gubitak centimetara u obujmu ili samo zategnuti kožu, na konzultacijama za tijelo naš će stručni tim medicinskih kozmetologa pronaći optimalno rješenje za sve navede problematike. Rezultat konzultacija individualan je program i plan terapije koji najčešće uključuju odgovarajuće tretmane za tijelo. Kao veliki zagovornici cjelovitog i potpuno personaliziranog pristupa, uvijek koristimo kombinaciju tretmana i usluga iz naše bogate ponude. Različite tehnologije i pristupi oblikovanju tijela dat će najbolje i, još važnije, dugotrajne rezultate.

Web-novosti_PB_848x364px_742

   

4 + 3 GRATIS tretmana za oblikovanje tijela

Putem učinka inovativnih tretmana za oblikovanje tijela i njihove sigurne primjene na kojem god dijelu tijela želite, postiže se čvrsta i blistavo glatka koža. U Tjednu zdravlja kupljena 4 tretmana donose još 3 tretmana gratis. Pogodnost se odnosi na  tretmane za oblikovanje tijela, o kojima možete saznati više u  nastavku.

Med Contour Multipower ultrazvučna terapija jedinstven je, potpuno siguran i bezbolan aparaturno medicinski tretman za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela i reducira celulit. Rezultati su vidljivi nakon samo jednog tretmana Med Contourom zbog čega ovaj tretman nosi laskavu titulu najboljeg tretmana za redukciju celulita u svijetu.

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija, čija je popularnost iznimno porasla u posljednjih par godina, pokazala se kao učinkovit način za poboljšanje izgleda kože i figure tijela. Idealan je za svaku osobu koja se muči prvenstveno s opuštenom kožom, ali i celulitom te pretjeranim masnim naslagama.

Zerona lasersko oblikovanje tijela je prvi neinvazivni hladni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo. Mnogobrojna istraživanja dokazala su djelotvornost neinvazivne procedure Zerona lasera po pitanju preoblikovanja tijela, a kao takav jedini je odobren od strane FDA.

Web-novosti_PB_848x364px_741

Naručite se već danas na BESPLATNE konzultacije za oblikovanje tijela s našim vrhunskim stručnjacima putem linka ili telefonski na 01/46 10 225 te mailom na info@bagatin.hr

Rezervirajte vaše mjesto na vrijeme jer je broj termina ograničen!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.