×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Tim Poliklinike Bagatin na Kongresu estetske medicine u Dubrovniku 14. listopad 2019.

Novosti

Tim Poliklinike Bagatin na Kongresu estetske medicine u Dubrovniku

Ponosni smo što smo i ove godine bili dio međunarodnog Kongresa estetske medicine (TAMC 2019). Tim Poliklinike Bagatin našao se i u ulozi sudionika, ali i cijenjenih predavača. Kroz predavanja, svoj stručni doprinos dali su dr. Tomica Bagatin, dr. Josip Lovrić,  Kristina Ukalović te ravnatelj Ognjen Bagatin.

U  sunčanom Dubrovniku održao se drugi po redu, međunarodni Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine Congress, TAMC 2019). I ove godine organiziran je u suradnji Poliklinike Milojević i British College of Aesthetic Medicine.

TAMC 2019 je međunarodni estetski kongres namijenjen liječnicima, medicinskim stručnjacima i znanstvenicima koji nudi interaktivni, multidisciplinarni program te predstavlja platformu za poticanje razmjene ideja i iskustava, edukaciju i proširenje mogućnosti za uspostavljanje novih kontakata.

TAMC 2019

Kongres je u 3 dana posjetilo više od 400 stručnjaka iz cijelog svijeta, a cilj je bio usavršavanje vještina, uspostavljanje vrijednih profesionalnih veze, ali i ugodno druženje.

Bogatim programom pokriveni su svi aspekti estetske medicine - od dermalnih filera i drugih tretmana za pomlađivanje kože, estetske ginekologije, produljenja života, oblikovanja tijela, naprednih tehnika apliciranja botoksa, anatomije, estetske kirurgije i stomatologije, do načina komuniciranja s pacijentima, izgradnje poslovanja, marketinga i medicinskog turizma.

TAMC 2019

Liječnici Poliklinike Bagatin u ulozi predavača

Liječnici Poliklinike Bagatin - dr.med. Jolanda Kanižaj Rajković, dr.med.  Snježana Kramarić, dr.med. Martina Šarec Ivelj i dr.med. Josip Lovrić, zajedno s Kristinom Ukalović – medicinskom kozmetologicom i voditeljicom Poliklinike u Green Goldu te članovima uprave – ravnateljem Ognjenom Bagatinom i izvršnim direktorom Bojanom Pintarićem, aktivno su sudjelovali u ovom kongresu - edukacijom, sklapanjem novih poznanstava i prikupljanjem novih ideja.

TAMC 2019

Osim što su učili od drugih, neki od njih imali su priliku svoje znanje i iskustvo prenijeti sudionicima koji su iz različitih dijelova svijeta ovaj vikend došli u Dubrovnik. Tako je naš ravnatelj, Ognjen Bagatin, imao zanimljivo predavanje na temu 'Kako postati međunarodni brend u području estetike?' te je predstavio EPIC – kongres koji Poliklinika Bagatin organizira u suradnji s Cleveland Clinic o sinergiji inovacija i iskustva pacijenata u estetskoj medicini.

Naša Kristina Ukalović govorila je o revoluciji u terapiji mikroiglicama, a doktor Tomica Bagatin, vrhunski maksilofacijalni kirurg te kirurg glave i vrata, imao je predavanje na temu 'Napredna estetska otoplastika – korekcija ušiju'.

Doktor Josip Lovrić, kao regionalni Asclepion trener, upoznao je sudionike s Romeo laserom koji se koristi za redukciju hrkanja, a koji je ujedno zahvat koji se radi u svega dvije klinike u svijetu. Jedna od njih je, naravno, Poliklinika Bagatin.

TAMC 2019

Naš tim se iz Dubrovnika vratio s novim znanjima i idejama koje će implementirati u svoj rad, ali i inspiracijom za nove izazove. Ponosni smo i iznimno nas veseli što smo bili dio ove lijepe, ali na prvom mjestu, edukativne priče te se veselimo i željno iščekujemo sljedeće izdanje ovog kongresa.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".