×

Adventski popusti do 60%

Saznajte više

Svjetski poznati fileri sada i u našoj ponudi 29. rujan 2017.

Novosti

Svjetski poznati fileri sada i u našoj ponudi

Od ovog mjeseca u bogatoj ponudi Poliklinike Bagatin možete pronaći svjetski  poznate Radiesse dermalne filere. 

Njihova aplikacija stimulira proizvodnju kolagena koji potiče obnovu volumena, uklanja bore i poboljšava ukupnu kvalitetu kože. Učinak je vidljiv doista odmah, a rezultati su dugotrajni.

Radiesse-Slika4

Naime, najveća prednost upravo ovog filera jest ta što svojim sastojcima trenutno djeluje na stimulaciju kolagena koja se nastavlja i do više od godinu dana nakon korištenja. Tijekom vremena, gel se apsorbira, a tijelo metabolizira kalcijeve mikrosfere ostavljajući za sobom samo prirodni kolagen.

Radiesse fileri posjeduju FDA certifikate za svoju primjenu. Idealni su za vraćanje volumena donjeg dijela lica, trenutno podizanje i učvršćivanje kože (korekcija kutova usana i brade) te za popunjavanje bora na licu kao što su nazolabijalne i marionetske. Rezultat je pomlađena koža u potpunosti prirodnog izgleda.

Radiesse-Slika3

Odlični rezultati ostvaruju se i na rukama. Radiesse filer jedini je dermalni filer za kojega je dokazano da odmah vraća volumen u šake, minimizira vidljivost vena i tetiva te postiže prirodan izgled vaših ruku bez otkrivanja pravih godina.

Po čemu se oni razlikuju od drugih filera? Općenito na tržištu postoji nekoliko vrsta dermalnih filera, s različitim mjestima aplikacije, trajanjem, primjenama i sastojcima.

Radiesse-Slika2

Za razliku od Juvederm filera koji su bazirani na hijaluronskoj kiselini koja na sebe apsorbira vodu što za rezultat ima više volumena na željenom mjestu, Radiesse fileri, kao glavni sastojak, sadrže kalcijev hidroksiapatit u mikrosferama. On stimulira proizvodnju kolagena u tijelu i do godinu dana. Dok se gel s vremenom apsorbira, tijelo metabolizira kalcijeve mikrosfere ostavljajući za sobom samo prirodni kolagen. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.