×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Posebna ponuda za naše klijente tretmana Zerona 17. ožujak 2014.

Novosti

Posebna ponuda za naše klijente tretmana Zerona

Suradnja s međunarodnim fitness centrom World Class 

Suradnja s međunarodnim fitness centrom World Class

Pokrenuli smo suradnju s ekskluzivnim centrom World Class Fitness & Spa kako bi našim klijentima omogućili  zaokruženu brigu za oblikovanje tijela i priliku za sveukupnu revitalizaciju tijela i odmor u sklopu Spa centra. Ovom posebnom ponudom želimo našim klijentima koji se odluče na paket od šest Zerona laserskih tretmana za neinvazivno oblikovanje tijela pokloniti poklon bon za mjesečnu članarinu na sve fitness i Spa usluge centra World Class u Green Gold Toweru.

Zerona je dokazano najbolji i najsigurniji neinvazivni laserski tretman za oblikovanja tijela  na svijetu, što potvrđuje i činjenica da je odobren od strane najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA. Zerona tretman jedini u svijetu posjeduje FDA odobrenje i za uklanjanje masnih naslaga  i za uklanjanje celulita. Postupak se oslanja na laser proizvođača Erchonia koji emulgira neželjene tjelesne masnoće, koje potom napuštaju tijelo prirodnom detoksifikacijom.  Zerona tretman efektivno uklanja lokalizirano masno tkivo i tvrdokorni celulit bez negativnih nuspojava te pruža klijentu sigurnu alternativu kirurškim metodama. 

Suradnja s međunarodnim fitness centrom World Class

Kako bi tretmani bili još uspješniji, a rezultati dugotrajniji, našim klijentima želimo omogućiti priliku za sveobuhvatno preoblikovanje tijela s mjesečnom članarinom u World Class Green Gold centru pri čemu imaju pristup svim grupnim trenizima koji vode najbolji i vrhunsko obrazovani instruktori u moderno opremljenoj teretani s najnovijom opremom.  World Class nudi i Spa usluge za relaksaciju u sklopu kojih je suvremeno uređeni bazen s posebno spojenim jacuzzijem u kojem se možete opustiti i prepustiti panoramskom pogledu na grad Zagreb. A za potpunu revitalizaciju tijela, klijenti  mogu odvojiti prijeko potreban kutak za sebe i uživati u blagodatima finske i turske saune za potpuno obnovu tijela i duha. World Class je ekskluzivni centar koji nudi široki spektar fitness i Spa usluga u suvremeno opremljenom prostoru u sklopu Green Gold Towera, odmah kat ispod naše Poliklinike Bagatin. 

Suradnja s međunarodnim fitness centrom World Class

Poklon bon za mjesečnu članarinu u World Class centru u Green Gold Tower mogu ostvariti svi naši klijenti koji se u periodu od 17.03. do 31.05.2014. odluče na Zerona paket od šest laserskih tretmana. Dobiveni poklon bon moguće je iskoristiti do 01.07.2014, i odnosi se na sve usluge u ponudi World Class Fitness & Spa centra.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".