×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Suradnja Poliklinike Bagatin i tvrtke Samsung 12. listopad 2020.

Novosti

Suradnja Poliklinike Bagatin i tvrtke Samsung

U suradnji s partnerima tvrtke Samsung, najvećeg svjetskog konglomerata i proizvođača elektronike, našim klijentima donosimo mogućnost upoznavanja s najnovijim inovacijama u području mobilne tehnologije.

U želji da klijentima omogućimo što kvalitetniju uslugu, priredili smo im jedno zanimljivo high – tech iskustvo! Riječ je o ekskluzivnoj suradnji s tvrtkom Samsung, poznatim svjetskim liderom na području tehnologije. Zajednička želja da idemo u korak s inovacijama i digitalizacijom te iste vrijednosti i vjerovanja u samo visoku kvalitetu, spojile su nas u ovom posebnom projektu.

Ekskluzivno predstavljanje noviteta našim klijentima

Ponosni smo što svaki klijent na našoj lokaciji Green Gold Tower, prije i nakon zakazanog termina, ima mogućnost isprobati novitete iz bogatog Samsung portfelja. Tako je u listopadu glavna uloga pripala  Samsung Galaxy Z Fold2 pametnom telefonu. Ovaj globalni broj jedan u svijetu sklopivih telefona donosi snažne performanse, savitljivo staklo i bateriju s cjelodnevnim trajanjem. Svojom najsuvremenijom tehnologijom preklapanja koja mu omogućuje da se sklapa poput knjige i da samostalno stoji - ruši sve predrasude o tome što jedan pametan telefon može!

Samsung Galaxy Z Fold2

Što nudi Galaxy Z Fold?

Samsung Galaxy Z Fold2 je najsuvremeniji mobilni telefon koji otvara potpuno novo poglavlje tehnologije! Svojim snažnim te do sada neviđenim performansama, pruža pogled u neki bolji raskošniji svijet.  

  • telefon kada je sklopljen, tablet kada je otvoren
  • sklapanje, otvaranje, flex način – sve se oslanja na CAM tehnologiju
  • doživljaj gledanja kao na tabletu, bez naprezanja očiju
  • upotreba oba zaslona omogućuje odabir snimki i prije nego pritisnemo tipku za okidanje
  • istančana paleta profinjenih boja
  • potpuno nov način snimanja
  • iskustva koja prije nikad nisu bila moguća
  • projektiran da možete učiniti više
Najsuvremeniji mobilni telefon

Uz Galaxy Z Fold2, naši klijenti će nekoliko puta godišnje imati priliku upoznati se sa svakim novim i najsuvremenijim modelom mobilnog uređaja te dobiti uvid u sve dodatne mogućnosti koje nude Samsung pametni telefoni. U svakom trenutku, svi klijenti mogu se osloniti na stručnu podršku educiranog Samsung promotora koji će ih voditi kroz brojne performanse telefona i odgovoriti na sva dodatna pitanja o istom.

 

Samsung Galaxy Z Fold2

Ognjen Bagatin u ulozi ponosnog ambasadora

Naš ravnatelj, Ognjen Bagatin među prvim je korisnicima Galaxy Z Fold2 mobilnog uređaja i ponosan ambasador ove tehnološke zvijezde današnjice! Želja naših partnera bila je pokazati kako izgleda jedan dan uspješnog poslovnog čovjeka čiji je cilj izvršiti što veći broj obaveza, a opet uživati u tom procesu i doživjeti neka nova iskustva. Galaxy Z Fold2 mobilni uređaj pokazao se kao idealan suputnik u brojnim svakodnevnim aktivnostima našeg ravnatelja. Od ranojutarnjeg trčanja uz audio knjige, pripreme sastanaka uz šalicu kave, prezentacije novih poslovnih ideja i slušanja omiljenog podcasta samo su neka od brojnih iskustava koja prije dolaska ove tehnološke zvijezde nisu bila moguća! A kako izgleda užurbana svakodnevica koju uvelike olakšava ovaj mobilni uređaj, pogledajte u videu:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.