×

POPUSTI ZA VALENTINOVO

Saznajte više

Story „Beauty makeover“ kandidatkinje na polovici puta 09. lipanj 2015.

Novosti

Story „Beauty makeover“ kandidatkinje na polovici puta

Želje naših kandidatkinja se ostvaruju

Story „Beauty makeover“

Loredana, Gabrijela i Tea tri su žene čiji se snovi ovih dana ostvaruju. Prije skoro dva mjeseca odabrane su u velikom natječaju kojeg je organizirao časopis Story u suradnji s našom Poliklinikom.

Specijalisti naše Poliklinike, u suradnji s ambasadoricama Anom Begić Tahiri, Indirom Levak i Ecijom Ojdanić od preko 100 prijavljenih kandidata odabrali su ove tri dame čije su ih priče i želje najviše dojmile.

Gabrijela - vječna borba sa spuštenim kapcima
Gabrijela (45) dolazi iz Kraljevice kod Rijeke. Udana je i majka dvojice sinova. Već niz godina radi u administraciji u Gradu Bakru, a isto se tako godinama bori sa spuštenim kapcima, odnosno viškom kože koji joj već predstavlja i zdravstveni problem. Osim što je izgledala starije nego što je, njezino lice i oči ostavljale su dojam umorne osobe. Sada je to prošlost. Dr. Tomica Bagatin, naš maksilofacijalni kirurg, Gabrijeli je uklonio višak kože i na donjim, i gornjim kapcima.

Također, naš doktor Dinko Bagatin, opći i plastični kirurg, VASER Lipo ultrazvučnom liposukcijom je Gabrijeli uklonio višak masnih naslaga koji ju je mučio na području trbuha. Ako će netko ponosno ovo ljeto prošetati plažom u bikiniju, onda je to naša Gabrijela. Oporavak nakon VASER Lipo ultrazvučne liposukcije jer mnogo kraći u odnosu na klasičnu liposukciju, tako da će ona kroz mjesec dana izgledati baš onako kako je oduvijek željela.

Story „Beauty makeover“

Tea - san joj je ljepši nos i olakšano disanje
Tea (40), magistrica ekonomije, dolazi iz Duge Rese. Udana je i majka jednog sina. Trenutačno radi u maloj privatnoj tvrtki u marketingu. Teina želja je bila korekcija nosa zbog estetskih, ali i zdravstvenih razloga. Naime, još kao dijete imala je problema s disanjem na nos, a tek je poslije doznala da ima i devijaciju septuma. Dr. Tomica Bagatin ispravio je i estetske nedostatke, i funkcionalnost nosa, a danas se Tea mirno oporavlja u svom domu.

Teina je dodatna želja bila oblikovati kritična područja na tijelu neinvazivnim tretmanima te ukloniti sitne bore na licu. Tea trenutno dolazi na tretmane Zerona hladnim laserom s kojima joj naši medicinski kozmetolozi, pod vodstvom Ane Mogulić, smanjuju obujam tretiranog područja, a nakon odrađenih Zerona tretmana,Med2Contour ultrazvučnom terapijom reduciraju celulit i zatežu kožu. Finalne rezultate Tea također očekuje prije odlaska na godišnji odmor te se raduje novoj liniji i boljoj funkcionalnosti nosa.

Story „Beauty makeover“

Loredana - želja za prekrasnim osmijehom
Loredana (47) dolazi iz Lovrana, udana je i majka dvoje djece. Radi u Tisku već 27 godina, a njezina najveća želja je zdrav i lijep osmijeh. Nakon obavljenog digitalnog rendgena zubi uz pomoć Planmeca ProMax 3D na Loredaninoj ortopanskoj snimci naš vrhunski oralni kirurg, dr. Krešimir Doblanović je primijetio nepravilnosti na čeljustima. Jedan zub morao se izvaditi, a ostali prekriti metal-keramičkim krunicama, za što se pobrinula naša specijalistica protetike, dr. Mirna Munitić. Krunice se preporučuju kako bi se vratila funkcionalnost u slučaju većeg propadanja prirodnog zuba zbog velikih karijesa, što je slučaj kod Loredane. Loredani su već prvom posjetu naši stomatolozi izbrusili i oblikovali, a za finalni rezultat pobrinut će se dentalni laboratorij Keser Dental Studio, partner naše Poliklinike.

Story „Beauty makeover“

Ako želite znati sve napretku naših kandidatkinja pratite nas i dalje na Facebooku gdje ćemo vas obavještavati o svim detaljima i novostima vezano za „Beauty makeover“.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".