×

POPUSTI ZA VALENTINOVO

Saznajte više

Sredstvo za dezinfekciju sa zaštitnim imenom Bagatin Medical 12. svibanj 2020.

Novosti

Sredstvo za dezinfekciju sa zaštitnim imenom Bagatin Medical

U posljednjih nekoliko mjeseci život nam se u puno segmenata promijenio pod utjecajem nevidljivog neprijatelja, virusa COVID-19. 

Tako su nam neizbježan dio svakodnevne higijene postala i dezinfekcijska sredstva koja su od danas dostupna i pod zaštitnim imenom Bagatin Medical.

Provodeći sve sigurnosne i higijenske mjere kako bismo zaštitili sve naše zaposlenike i vjerne klijente, svoje smo Poliklinike opremili dezinfekcijskim sredstvima za ruke na svakom koraku. S obzirom na to da smo zdravstvena i medicinska ustanova kojoj su takva sredstva neophodna za rad i trebamo ih u velikim količinama, odlučili smo svoje resurse usmjeriti u proizvodnju prvog u nizu proizvoda pod brandom Bagatin Medical -  a to je linija proizvoda za zaštitu ruku, točnije gel za dezinfekciju.

Hrvatski tim stručnjaka i domaća proizvodnja

Odabir pouzdanog partnera najvažnija je odluka svakog projekta. Sam Bagatin Medical brend zamišljen je u sinergiji najboljih suradnika na tržištu. Po pitanju ovog, trenutnog projekta izabrali smo domaću tvrtku Elda d.o.o. koja je u kratkom roku prenamijenila dio svog proizvodnog pogona i laboratorij kako bi počela s proizvodnjom. Naš je tim stručnjaka u suradnji s njihovim laborantima u vrlo kratkom roku postigao vrhunsku proizvodnju kojom smo osigurali dostatna sredstva za naše Poliklinike u Zagrebu i Splitu, ali i mogućnost daljnje distribucije.

 

Važnost higijene ruku

Pravilna higijena ruku uključuje pranje ruku sapunom uz korištenje dezinfekcijskog sredstva kako bi se smanjila mogućnost za infekcije virusima i bakterijama.

pranje ruku

Kako često i nesvjesno dodirujemo površine, svoje lice i druge ljude, zaraza se brže širi, dok korištenjem zaštitnih dezinfekcijskih sredstava sprječavamo transmisiju.

 

Što je gel za ruke?

Dezinfekcijska sredstva ubijaju mikroorganizme i koriste se kako za tijelo, tako i za čišćenje neživih površina, npr. rukohvata ili namještaja.

Dezinficijensi sadrže kemijska sredstva koja se nazivaju biocidi, čiji je svrha uklanjanje i smanjenje broja mikroorganizama. U slučaju Bagatin Medical proizvoda, biocid koji smo koristili je etilni alkohol.

njega ruku

Što se tiče samih sastojaka proizvoda, gel za dezinfekciju ruku na bazi je etilnog alkohola (70 %) te još sadrži aromu i 2-amino-2-metilpropanol (što upućuje na veću koncentraciju biocida). Važno je i napomenuti da dezinfekcijski gel uništava 99,9 % bakterija i virusa!

Osim što efikasno štiti od zaraze, Bagatin Medical gel za dezinfekciju ruku sadrži i aloe veru kako bi njegovao kožu i spriječio isušivanje. Svojim ljekovitim svojstvima za kožu, aloe vera neizostavan je spoj u svim preparatima za njegu kože, a i sama ima antibakterijska i antivirusna svojstva.

 

Dostupna pakiranja

Proizvod je na raspolaganju u dvije veličine od 50 ml i od 100 ml. 

Ova su pakiranja idealna za svačiji džep, torbicu ili pretinac u autu za svakodnevnu upotrebu i zaštitu pri svakom koraku. Oba pakiranja dostupna su za kupnju u našem Bagatin Medical Beauty webshopu.

 

Budimo odgovorni zajedno!

Brigom o sebi, vodimo brigu i o onima koji nas okružuju. Preporučujemo uvažavanje svih donesenih sigurnosnih mjera kako bismo zajedničkim snagama i dalje marljivo radili na sprječavanju širenja zaraze.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".