×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

„SVE za NJU, najbolju prijateljicu“ 02. listopad 2013.

Novosti

„SVE za NJU, najbolju prijateljicu“

Mjesec humanitarno-edukativnih aktivnosti u mjesecu borbe protiv raka dojke

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU“ obojale su listopad u prepoznatljivu rozu boju, mjesec koji je već tradicionalno posvećen borbi protiv raka dojke. Kampanjom „SVE za NJU, najbolju prijateljicu" pridružili su se svjetskim naporima u podizanju osviještenosti protiv te opake bolesti koja zahvaća sve veći broj žena, a i muškaraca.

Kampanja želi potaknuti žene mlađe od 50 godina koje nisu obuhvaćene Nacionalnim programom prevencije da se odvaže na preventivne preglede i time naglasiti važnost pravodobnog pregleda. Cilj je motivirati žene da budu podrška svojim prijateljicama i da zajednički krenu na pregled, jer u dvoje je sve lakše prebroditi. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) u 2011. od raka dojke oboljelo je 2126, a umrlo je 894 osoba. Podatak za 2012. još je alarmantniji jer je umrlo 1033 osoba, od toga 1018 žena i 15 muškaraca. Rak dojke i dalje drži neslavno prvo mjesto po broju oboljelih i umrlih žena.

U sklopu kampanje tijekom listopada održat će se niz humanitarno-edukativnih aktivnosti sa središnjim događajem koji će se održati 5. listopada od 10 do 16 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Tom će se prigodom na brojnim štandovima posjetiteljima dijeliti promotivni i edukativni materijali, prodavati proizvodi kojima će se prikupljati sredstva za rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka, a predviđen je i prigodni nagradni i zabavni program u kojem će voditeljica Antonija Blaće ugostiti brojna poznata lica. Više o aktivnostima tijekom mjeseca može pogledati ovdje.

Već dugi niz godina, Poliklinika Bagatin je partner koji podržava Udrugu „SVE za NJU" kroz razne oblike suradnje. Naši doktori održavaju za sve članove udruge seminare na temu rekonstrukcije dojki, a jednom godišnje jedna članica je dobila priliku na besplatnu rekonstrukciju dojke u Poliklinici Bagatin.

Tijekom subote imat ćete priliku susresti i porazgovarati s našim doktorom Tomicom Bagatinom, a ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite u subotu, i uzmete letak za besplatnu profesionalnu analizu kože lica koju možete obaviti u našoj Poliklinici te se naručiti za ostale konzultacije.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".