×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Renew Lift - novitet u anti age ponudi 31. kolovoz 2017.

Novosti

Renew Lift - novitet u anti age ponudi

Najnoviji uređaj za ultrazvučni lifting lica na hrvatskom tržištu - Renew lift omogućava nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom. 

U bogatoj ponudi Poliklinike Bagatin više je od 60 različitih tretmana za njegu lica i pomlađivanje.

Njima svakodnevno popravljamo teksturu, tonus i elastičnost kože, stimuliramo stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjujemo pore, reduciramo hiperpigmentaciju, brišemo bore.

Reviderm mikrodermoabrazija, ultrazvučni Med Visage, Dermapen terapija mikroiglicama, mezoterapija ili pak terapija Vistabelom i dermalnim filerima samo su neke od neinvazivnih i brojnih opcija pomlađivanja koje zamjenjuju kirurške zahvate.

Pomoću njih borimo se s malenim nepravilnostima na licu i naglašavamo ljepšu stranu bogatog životnog iskustva naših klijentica i klijenata. Vraćamo im samopouzdanje, zanos, polet i osmijeh na lice.

Web-novosti_PB_848x364px_531

Revolucionarni uređaj za lifting lica

Danas možemo reći kako imamo najobuhvatniju anti age ponudu u Hrvatskoj koju izvodi vrhunski tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa, a koju smo upravo zaokružili i upotpunili novom uslugom. 

Najnoviji uređaj za ultrazvučni lifting lica na hrvatskom tržištu - Renew lift omogućava nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom.

Ovaj hrvatski proizvod razvijao je tim od gotovo 30 domaćih i stranih stručnjaka – radiologa, inženjera, liječnika, strojara, dizajnera, pune 2 godine. Dug i temeljit pristup istraživanju i razvoju čini uređaj, zajedno s protokolom izvođenja tretmana, jedinstvenim na hrvatskom tržištu.

Nagli tehnološki skok koji je doživio ultrazvuk u proteklih 10 godina rezultirao je stvaranjem nove metode koja je uzdrmala svijet estetike.

Web-novosti_PB_848x364px_527

Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU)  kontrolirano se zagrijava tkivo na određenoj dubini unutar kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa.

Naime, po prvi puta se nekirurškim putem može tretirati SMAS tkivo, odnosno 3. sloj tkiva lica koji dolazi ispod kože i potkožne masti te ovija mišiće zadužene za ekspresiju lica.

Uređaj potpuno neinvazivno dovodi optimalnu količinu ultrazvučne energije na najbolju moguću dubinu, kako bi proizveo prirodni odgovor tkiva u vidu stvaranja velike količine kolagena. 

Dugotrajni rezultati

Prvi rezultati kod većine klijenata uočavaju se neposredno nakon tretmana, a finalni rezultat vidljiv je do tri mjeseca od tretmana. Velika je prednost ovog tretmana što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira), a u većini je slučajeva dovoljan samo jedan tretman.

Web-novosti_PB_848x364px_529

Koji su to učinci Renew lift ultrazvučnog liftinga?

1. Potpuna eliminacija bora na čelu

2. Podizanje obrva za 3 – 4 mm

3. Popravljanje i učvršćivanje podočnjaka te proširenih pora

4. Podizanje obraza

5. Ublažavanje i/ili potpuna eliminacija nazolabijalnih bora

6. Zatezanje vrata

7. Zatezanje i eliminiranje podbratka

8. Zatezanje dekoltea

Web-novosti_PB_848x364px_533

 

Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

U Poliklinici Bagatin zagovornici smo cjelovitog pristupa koji podrazumijeva kombinaciju tretmana iz naše bogate ponude. Uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica stvaramo idealan program te na taj način postižemo najbolje i, još važnije, dugotrajne rezultate.

Prije svakog tretmana preporuka je napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Detaljnu ponudu s najtraženijim anti-age tretmanima naše Poliklinike u obliku Vodiča za pomlađivanje lica možete besplatno preuzeti te se dodatno  informirati.

Za sve ostale upite kao i za narudžbe na usluzi vam stoji ljubazno osoblje našeg call centra na broju 01/4610-225, a svoj upit možete poslati i mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".