×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin primila dvije međunarodne akreditacije za izvrsnost i kvalitetu u medicinskom turizmu 27. prosinac 2019.

Novosti

Poliklinika Bagatin primila dvije međunarodne akreditacije za izvrsnost i kvalitetu u medicinskom turizmu

Poliklinika Bagatin uspješno je prošla TEMOS akreditacijski proces te službeno primila dva certifikata – Quality in International Patient Care i Excellence in Medical Tourism.

Iza nas je veliki mjesec na internacionalnoj sceni, jer osim međunarodnog priznanja za najbolju kliniku estetske kirurgije od strane IMTJ organizacije, Poliklinika Bagatin uspješno je prošla TEMOS akreditacijski proces te službeno primila dva certifikata – Quality in International Patient Care i Excellence in Medical Tourism, odnosno certifikat kvalitete međunarodne njege pacijenata te izvrsnost u medicinskom turizmu.

Certifikati su nam službeno uručeni u Berlinu, u sklopu IMTJ Summita koji se održao početkom prosinca.

Poliklinika Bagatin

Sigurna i kvalitetna okolina pacijentima

Temos International Healthcare Accreditation pomaže bolnicama, klinikama i koordinatorima za medicinska putovanja u pronalasku njihovih najviših razina djelovanja kako bi pružili vrhunsku kvalitetu domaćim pacijentima, pacijentima različitih kultura, međunarodnim pacijentima te medicinskim putnicima kojima služe, a sve kako bi se neprestano brinuli o njihovoj kvaliteti.

Temos kriteriji i standardni kvalitete razvijeni su 2006. godine s ciljem optimizacije upravljanja međunarodnim pacijentima u zdravstvenim ustanovama diljem svijeta, a sama organizacija - Temos International Healthcare Accreditation, osnovana je i započela je s radom 2010. godine.

Svojom profesionalnom procjenom, organizacija nastoji postići da svi njihovi akreditirani partneri, što sada podrazumijeva i Polikliniku Bagatin, predstavljaju sigurnu i kvalitetnu okolinu pacijentima i liječnicima, te da budu cijenjeni od strane zaposlenika koji ih smatraju korisnim za osobni te profesionalni razvoj.

Ukupno u svijetu postoji 13 regionalnih Temos ureda, te svega 50 akreditiranih partnera Temos organizacije, od kojih su 32 partnera u Europi i samo 3 u Republici Hrvatskoj. Osim nas koji smo nositelji čak 2 certifikata, to su još Poliklinika Kalmar u Rijeci s certifikatom kvalitete međunarodne dentalne njege te Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice, s certifikatom međunarodne kvalitete u rehabilitacijskoj njezi.

Poliklinika Bagatin

Iscrpan proces akreditiranja

Proces akreditiranja Poliklinike Bagatin trajao je ukupno devet mjeseci, a bili smo ocjenjivani u 19 područja. Stekavši ovakvog snažnog partnera i priznanja za sigurnost pacijenata i izvrsnost usluge, Poliklinika Bagatin sve je bliže ostvarenju svoje vizije da postane vodeća klinika u Europi za vrhunsku uslugu, patient experience i razvoj stručnjaka.

Uz ovakve dvije velike akreditacije i međunarodno priznanje za najbolju kliniku za estetsku kirurgiju u 2019. godini, Hrvatska je definitivno osigurala svoje mjesto na svjetskoj karti medicinskog turizma, a naša Poliklinika dokazala vrhunsku njegu i uslugu svojim pacijentima.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".