×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Press event povodom predstavljanja nove kampanje Centra za oblikovanje tijela 09. ožujak 2017.

Novosti

Press event povodom predstavljanja nove kampanje Centra za oblikovanje tijela

"Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj"

'Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj' slogan je nove kampanje Poliklinike Bagatin koju smo predstavili vodećim hrvatskim medijima, a u društvu naših dragih ambasadora i prijatelja -  Ecije Ojdanić, Indire Levak, Ivane Husar Mlinac, Lane Jurčević, Deana Pelića, Marije Husar Rimac, Hane Hadžiavdagić Tabaković te Korane Gvozdić.

Unutar novosti 3 848x364

U vrlo opuštenoj atmosferi našim smo uzvanicima predstavili nove vizuale i našu ideju.

Već s prvim zrakama proljetnog sunca najbolje je krenuti s pripremama za plažu. Vi odaberite najljepši kupaći kostim, ručnik jarkih boja, pripremite najzanimljiviju knjigu, oboružajte se zaštitnim faktorima, uparite japanke s torbom i krenite s planiranjem odmora.

Za sve ostalo pobrinut će se Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin. Znamo da svaka žena vidi neku malenu nepravilnost na svome tijelu koju želi riješiti kako bi se osjećala bolje i slobodnije, kako bi se osjećala bezbrižno u svome tijelu u toplijim mjesecima koji slijede.

Te sitne nepravilnosti u vrlo kratkom periodu moguće je riješiti te oblikovati tijelo i postići željenu figuru, zahvaljujući najboljim, neinvazivnim i klinički dokazanim tretmanima koje izvodi naš stručni tim medicinskih kozmetologa, a uz nadzor naših estetskih kirurga i nutricionista.

 

unutar teksta 4 848x364

Inovativni tretmani

Ovom prilikom našim smo uzvanicima predstavili glavne tretmane za postizanje željenog tijela. Zatezanje opuštene kože, ali i oblikovanje tijela te smanjenje masnih nakupina i celulita postiže se inovativnom Venus Legacy multipolarnom radiofrekvencijom, a prvi rezultati vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Uređaj najnovije generacije, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja neželjenog celulita i zatezanja kože. 

Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno smanjuje centimetre na trbuhu, stražnjici ili bokovima.

Novost - Styku 3D skeniranje obujma tijela

Novost u ponudi, koju su uzvanici na eventu mogli i isprobati, a koji našim stručnjacima služi za  kontinuirano praćenje rezultata i promjena u obliku tijela tijekom procesa oblikovanja, je revolucionarni Styku 3D skener.

Zahvaljujući najmoćnijoj 3D kameri na svijetu bilježi sve mjere na ključnim točkama tijela, poput kukova, bedara, struka i grudi te kreira jedinstveni 3D prikaz na ekranu.

unutar teksta_2_848x364

 

Cjelovit i individualni pristup

Za što bolje krajnje rezultate, uz navedene tretmane i obavezno savjetovanje s nutricionistom, radi se i Seca mBCA 515 medicinska analiza sastava tijela te plan tijekom procesa oblikovanja tijela, čime je upotpunjena i savršeno zaokružena naša ponuda.

Koja god životna uloga vam je dodijeljena, bilo da ste majka, prijateljica ili poduzetnica, znate da ste najbolji u onome što radite, a istovremeno izgleda baš onako kako i želite – zadovoljno i samopouzdano.

Taj je osjećaj dovoljan za bezbrižan osmijeh na vašem licu i poletan korak prema ljetu koje polako kuca na vrata. Jer opušteno ljeto kreće s prvim tretmanom!

 

Unutar tekxta 848x364

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.