×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Press event povodom predstavljanja nove anti-age kampanje 04. rujan 2019.

Novosti

Press event povodom predstavljanja nove anti-age kampanje

Nova kampanja uvijek je i nova prilika za omiljeno druženje s prijateljima i ambasadorima Poliklinike te cijenjenim predstavnicima hrvatskih medija, nešto čemu težimo barem jednom godišnje. A upravo je anti-age kampanja 'Povezani iskustvom' bila povod za još jedan opušteni press event

Suncem okupan dan, panoramski pogled na grad s čak 26. kata jednog zagrebačkog rooftop bara, tri prekrasne protagonistice naše nove kampanje u centru pažnje, blicevi fotoaparata, pregršt nasmijanih i dobropoznatih lica, žamor – tako bismo ukratko opisali naš rujanski dan.

Sve je bilo spremno za predstavljanje još jedne uspješne kampanje koja je izašla iz naše male 'Bagatin radionice'.

Web-novosti_PB_848x364px_15

Uz cijenjene novinare, predstavnike svih vodećih hrvatskih medija koji kontinuirano prate naš rad i pružaju podršku, prisutni su bili i naši neizostavni prijatelji i ambasadori Poliklinike: glumice Ecija Ojdanić i Ana Begić Tahiri, koje su se i same našle u glavnim ulogama prijašnjih kampanja, zatim pjevač Damir Kedžo sa svojim malim četveronožnim prijateljem Gigijem, bivša pjevačica, PR stručnjakinja, kuharica i MasterChef pobjednica Lana Klingor Mihić te fitness influencerica Martina Boščić.

Web-novosti_PB_848x364px_9

Ovoga puta pripremili smo nešto sasvim drugačije, nešto posebnije i osobnije.

Tri stvarne klijentice, možemo čak reći – tri generacije, odlučile su stati ispred fotoobjektiva i postati protagonisticama naše nove kampanje za pomlađivanje. Odlučile su otkriti svoje tajne njegovane kože i dobrog izgleda i, zajedno s nama, poslati poruku kako godine nisu važne, da su one ustvari samo stanje uma.

Nova lica i ambasadori

Za prekrasne fotografije zaslužen je poznati modni i beauty fotograf Marko Grubišić koji je našu viziju i njihovu ljepotu pretočio u najljepši trajni zapis. Prirodan i decentan make up potpisuje virtuoz Saša Joković, odlične frizure nastale su pod kreativnom četkom umjetnika Ante Pažanina, a cjelokupni izgled svojom je bijelom modnom vizijom zaokružio stilist Ivan Friščić.

Nova lica kampanje

Paralelno s otkrivanjem glavnih vizuala, naše su tri sjajne dame postale i 'žive slike' i na taj način pokazale pravu, prirodnu ljepotu bez photoshopa.

Maja, Tanja i Stanka strpljivo su i spremno odgovarale na sva znatiželjna pitanja predstavnika medija, otkrile svoje tajne, otkrile na koje tretmane dolaze i tko su njihovi omiljeni stručnjaci za ljepotu.

Tim Poliklinike Bagatin

Naravno, podršku su i pružili i članovi njihova beauty anti-age tima, doktor Josip Lovrić, virtuoz kada su u pitanju injekcijske i laserske metode pomlađivanja, te medicinske kozmetologice Kristina Ukalović, ujedno i voditeljica kozmetološkog odjela Poliklinike, i Ana Mogulić, naše stručnjakinje i vrhunske poznavateljice svih neinvazivnih metoda.

Nama je bilo prekrasno kao i uvijek! A kroz našu fotogaleriju prenosimo i vama dio atmosfere.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".