×

Adventski popusti do 60%

Saznajte više

Press Event predstavljanja noviteta iz našeg Centra za oblikovanje tijela 04. ožujak 2016.

Novosti

Press Event predstavljanja noviteta iz našeg Centra za oblikovanje tijela

Druženje s medijima, prijateljima Poliklinike i našim dragim ambasadorima

Press Event

Na 10. katu Green Gold Towera, u našoj Poliklinici, predstavili smo novitete iz našeg Centra za oblikovanje tijela u društvu vodećih medija, prijatelja i poznatih osoba - Ane Begić Tahiri, Ecije Ojdanić, Deana Pelića, Ivane Husar Mlinac, Marije Husar Rimac, Ane Vilenice, Daniele Trbović .

Jedan od noviteta je najnovija generacija uređaja Med Contour Multipower, čije ekskluzivno pravo primjenjivanja, prva u svijetu, ima upravo naša Poliklinika.

Press Event
Press Event

Med Contour Multipower je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji, koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela. Inovativni Med Contour Multipower posjeduje 4 aplikatora: za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita “Body shape”, za zatezanje i učvršćivanje kože “Body shape & tight”, za limfnu drenažu i poseban aplikator za tretiranje kože lica “Face lifting”.

Press Event

Novi aplikator  “Body shape” odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg se vrlo jednostavno može djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina. Ovaj tretman djeluje na uzroke - razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna - što je osnova u uklanjanju celulita.

Press Event
Press Event
Press Event

Ovom prilikom, upoznali smo uzvanike i s najnovijim programima za tijelo i mršavljenje, ali i širokom paletom estetskih usluga te najnovijom tehnologijom u svijetu zdravlja i ljepote. Još jedan novitet u Poliklinici Bagatin je program za prevenciju debljine i pretilosti s ozbiljnim i multidisciplinarnim pristupom. Riječ jeo sigurnom, zdravom i dugoročno uspješnom sustavu koji kombinira sva raspoloživa sredstva. On objedinjuje osobnu prehrambenu procjenu, uvažava ukupni zdravstveni status, nudi individualno izrađen plan mršavljenja i osobni sustav prehrambenih mjera, procjenu i prilagodbu fizičke aktivnosti po fazama mršavljenja za svakog pojedinca, edukaciju o prehrani i mogućnostima uspješnog svladavanja osjećaja gladi. Program uz navedeno uključuje i dugoročnu potporu i praćenje.

Press Event
Press Event

Zaokružena ponuda i individualni pristup

Oblikovanje tijela u našoj Poliklinici obuhvaća smanjenje obujma kritičnih područja, uklanjanje celulita i zatezanje kože najčešće uz pomoć neinvazivnih tretmana tijela – Med Contour Multipower tretmana, Zerona hladnog lasera i Venus Legacy multipolarne radiofrekvencije. Uz vrhunske tretmane naši klijenti imaju mogućnost napraviti i Seca mBCA 515 medicinsku analizu sastava tijela te se posavjetovati s nutricionistom koji na bazi rezultata mjerenja može izraditi planove prehrane kako bi se postigli najbolji rezultati.

Glavni cilj našeg Centra za oblikovanje tijela nije samo gubitak centimetara i proljepšavanje, već i poticanje zdravijeg životnog stila. Za više informacija o našoj ponudi tretmana za oblikovanje tijela nazovite nas na 01/4610 225 ili nam se obratite mailom na info@bagatin.hr.  

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.