×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Predstavljena nova kampanja za oblikovanje tijela 07. ožujak 2014.

Novosti

Predstavljena nova kampanja za oblikovanje tijela

Druženje s našim ambasadoricama i medijima

Predstavljanje nove kampanje za tijelo

U prostorima naše Poliklinike u Green Gold Toweru predstavljena je najnovija generacija Zerona hladnog lasera za oblikovanje tijela. Naša Poliklinika prva je u Hrvatskoj koja je svoj asortiman usluga nadopunila s ovim jedinstvenim tretmanom, a također prva i u Europi koja ima Zerona laser nove generacije. Predstavljanju su prisustvovali svi predstavnici vodećih medija u Hrvatskoj, naše ambasadorice Ecija Ojdanić, Indira Vladić i Ana Begić Tahiri te doktori Dinko i Tomica Bagatin.

Predstavljanje nove kampanje za tijelo
Predstavljanje nove kampanje za tijelo
Predstavljanje nove kampanje za tijelo

Našu novu kampanju povezali smo s našom ambasadoricom Ecijom Ojdanić koja je postala zaštitno lice tretmana Zerona. Ecija za Zerona tretman kaže: „Nakon prvog odrađenog programa Zerona tretmana moram reći da su rezultati izvanredni i da je ovaj tretman najbolji način za izgubiti centimetre na mjestima kojima dijete i vježbanje ne pomažu. A svi imamo barem jednu takvu kritičnu točku na tijelu. Više se ne bojim viška centimetara, sad znam da je tu Zerona!“

Ovoj kampanji ponovno se pridružila i naša ambasadorica Indira koja je i prošle godine bila ambasadorica za naš poznati ultrazvučni tretman Med² Contour. Indira je ponovno zablistala i pokazala kako je moguće riješiti se celulita, i to u samo nekoliko tretmana.

Druženje s našim prijateljima iz medija i s našim ambasadoricama je bilo, kao i uvijek, veselo i zanimljivo. Naša Kristina održala je jako informativnu prezentaciju tretmana Zerona, a nakon su naši gosti mogli uživo pogledati kako izgleda tretman. 

Predstavljanje nove kampanje za tijelo
Predstavljanje nove kampanje za tijelo

S našim tijelom provodimo sve dane i minute života, i moramo se brinuti za njega na najbolji mogući način. Uz zdravu prehranu,tjelovježbu i tretmane koji će vam pomoći da se riješite masnih naslaga i celulita, rezultati neće izostati, a tijelo će vam biti doživotno zahvalno. Ovo je poruka koju kroz ovu kampanju želimo poslati svim našim budućim klijenticama i klijentima. Klijenti koji su odradili svoj prvi krug tretmana oduševljeni su rezultatima i naši su najbolji ambasadori, jer zadovoljan klijent naš je najveći uspjeh! 

Predstavljanje nove kampanje za tijelo

Za više informacija o tretmanima za oblikovanje tijela nazovite nas na 01/4610 225 ili nam se obratite putem Emaila info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".