×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Predstavljanje nove Poliklinike Bagatin najvjernijim klijentima 02. srpanj 2013.

Novosti

Predstavljanje nove Poliklinike Bagatin najvjernijim klijentima

Druženje u novim prostorima u Green Gold Toweru

Vrata naše nove Poliklinike odlučili smo prvo predstaviti našim najvjernijim prekrasnim klijenticama. Neformalno i opušteno druženje, uz laganu zakusku, s našim klijenticama, doktorima Dinkom i Tomicom, novom doktoricom, specijalisticom dermatologije dr. Snježanom Kramarić i našim stručnim osobljem održalo se na novoj lokaciji, na 10. katu Green Gold Towera. Ovom događaju prisustvovale su i naše ambasadorice Indira i Daniela Trbović.

Prije nekoliko mjeseci odlučili smo zaokružiti priču o brizi i njezi kože lica i tijela te upotpuniti spektar svojih estetskih usluga na novu medicinsku djelatnost - dermatovenerologiju. Prva Poliklinika Bagatin i dalje će svoje usluge plastične i maksilofacijalne kirurgije pružati na staroj adresi u samom centru Zagreba.

U luksuzno i moderno novouređenim prostorima, na 152m², prostire se elegantna poliklinika gdje se uz usluge dermatologije nude i estetski tretmani za lice i tijelo. Naša nova Poliklinika mjesto je gdje se svakodnevne brige, stres i napetosti ostavljaju sa strane i gdje se uz pomoć vrhunskih tretmana namijenjenih za opuštanje, pomlađivanje, regeneraciju i detoksikaciju postiže ravnoteža tijela i unutarnjeg mira. Naše klijentice oduševljene su prostorom i jedinstvenim ugođajem. 

Nove usluge Poliklinike Bagatin zamišljene su kao proširenje estetske kirurgije i tretmana uz koje sada možete obaviti baš sve što trebate, od redovne, bazne njege i održavanja do dermatoloških pregleda i liječenja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za estetsku dermatologiju, želite se naručiti na tretman ili pregled slobodno nas nazovite telefonski na 01/46 10 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Druženje je bilo veselo i zanimljivo, a cijelu galeriju fotografija možete pogledati ovdje.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".