×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Postblagdansko razdoblje – vrijeme za detoksikaciju 03. siječanj 2017.

Novosti

Postblagdansko razdoblje – vrijeme za detoksikaciju

Posebna ponuda detoksikacijskih paketa naše Poliklinike

Osjećate se usporeno ili umorno? Mučite se s kožnim problemima, bolovima i probavnim smetnjama? Ne možete se riješiti viška kilograma?

Blagdanska neumjerenost ostavlja posljedice na našem tijelu - istraživanja pokazuju da upravo zbog božićnih slavlja u novu godinu ulazimo i do 2 kg teži. Zato je upravo sada idealno vrijeme za tjelesnu detoksikaciju.

Detox paketi

Detoksikacija se prakticira stoljećima u kulturama diljem svijeta, uključujući ayurvedsku i kinesku medicinu, a temelji se na opuštanju, čišćenju i njegovanju tijela iznutra prema vani. Uklanjanjem toksina te potom hranjenjem tijela zdravim hranjivim tvarima, detoksikacija vam može pomoći u zaštiti od bolesti i obnoviti sposobnost tijela da održava optimalno zdravlje.

Kako detoksikacija djeluje?                                                                              

U osnovi, detoksikacija znači čišćenje krvi. To funkcionira na način da se nečistoće iz krvi usmjeravaju u jetru gdje se toksini obrađuju za eliminaciju. Tijelo ujedno eliminira toksine kroz bubreg, crijeva, pluća, limfni sustav i kožu. Međutim, kada je taj sustav narušen, toksini se ne filtriraju pravilno što značajno utječe na svaku stanicu tijela.

Program detoksikacije može pomoći prirodnom procesu čišćenja tijela kroz:

 1. Opuštanje organa posebnom prehranom
 2. Stimuliranje jetre da izlučuje toksine iz tijela
 3. Poticanje eliminacije toksina
 4. Poboljšanje cirkulacije krvi
 5. Unos hranjivih tvari u tijelo

Detoksikacijski programi u ponudi naše Poliklinike

Centar Oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin obuhvaća smanjenje obujma kritičnih područja, uklanjanje celulita i zatezanje kože uz pomoć 3 vrhunska neinvazivna tretmana tijela: Med Contour Multipower ultrazvučne terapije, Venus Legacy Multipolarne radiofrekvencije te Zerona hladnog lasera.

U našoj ponudi od sada se mogu naći i dva posebna detoksikacijska paketa – Detox MINI i Detox MAXI. Paketi se sastoje od kombinacije aparaturne limfne drenaže, Seca medicinske analize sastava tijela, nutricionističkog savjetovanja s preporukom plana prehrane i REVIDERM proizvoda za detoksikaciju. Ovi paketi bit će dostupni po posebnim promotivnim cijenama do 28.02.2017.

Detox MINI  - 999 kn (redovna cijena 1.500 kn)

 • 3x limfna drenaža u trajanju od 30min
 • Seca medicinska analiza sastava tijela
 • Nutricionističko savjetovanje s preporukom plana prehrane

Detox MAXI – 1.999 kn (redovna cijena 3.099 kn)

 • 6x limfna drenaža u trajanju od 30min
 • Seca medicinska analiza sastava tijela
 • Nutricionističko savjetovanje s preporukom prehrane
 • REVIDERM Body Styler Trio
Nutricionističko savjetovanje

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

Seca medicinskom analizom sastava tijela napravimo uvid u trenutno stanje tijela tj. dijagnosticiramo stanje organizma. Osim tjelesne težine ovaj analizator mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam. Sve podatke dobijemo na temelju visine, godina, spola i stupnja tjelesne aktivnosti osobe koja se mjeri. Seca mBCA 515 najbolja je pomoć u dijagnozi brojnih bolesti poput trenutnih epidemija pretilosti, dijabetesa ili pothranjenosti.

Seca analiza

Nutricionističko savjetovanje obuhvaća procjenu trenutačnog  zdravlja i prehrambenih navika, kao i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih parametara, naš nutricionist će analizirati i procijeniti nutritivni status organizma, izmjeriti koliko energije zahtijeva vaš životni stil te izraditi smjernice koje će vam pomoći u izboru optimalnih namirnica i fizičke aktivnosti kako biste bili zdraviji, izgledali bolje, te postigli i zadržali željene rezultate. Nutricionističko savjetovanje uzima u obzir i razne zdravstvene potrebe u pogledu prehrane, te pomaže da ostvarite zadane zdravstvene ciljeve.

REVIDERM Body Styler Trio namijenjen je za detoksikaciju tijela i poticanje cirkulacije čime se reducira i sprječava nastanak celulita. Tretman vraća vitalnost i elastičnost koži, a ujedno potiče sintezu kolagena za vidljivo glatku i elastičnu kožu. Vidljivi lifting efekt postiže se već nakon nekoliko dana dok se broj masnih stanica reducirao. Paket se sastoji od proizvoda Detox Bath, Lifting Spray i Slimming Fluid.

Detoksikacija, ili čišćenje organizma, pomaže našem tijelu vratiti prirodnu ravnotežu. Mnogi ljudi kažu da im je čišćenje pomoglo vratiti energiju, koncentraciju i pozitivni stav.

Ako želite više informacija slobodno kontaktirajte naše osoblje telefonski na 01 46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".