×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Poliklinika Bagatin u časopisima Storybook i Cosmopolitan! 03. prosinac 2013.

Novosti

Poliklinika Bagatin u časopisima Storybook i Cosmopolitan!

U prosincu čitajte o nama u najčitanijim Beauty & Lisfestyle časopisima

I ovaj mjesec naši doktori i specijalisti su, u vašim omiljenim Beauty & Lifestyle časopisima, napisali nekoliko zanimljivih članaka vezano za najzanimljivije i najaktualnije teme iz naše Poliklinike.

Pa tako u časopisu Storybook možete pročitati zanimljivosti o laserskom uklanjanju dlaka, tretmanu kojem se možete prepustiti u našem novom Laser centru kojeg smo predstavili u sklopu naše Poliklinike u Green Gold Toweru. Također obavezno pročitajte i 5 korisnih savjeta prije laserske epilacije u kojima ćete otkriti kako se pripremiti za sami tretman i na što trebate obratiti pozornost prije samog tretmana ili početka kure tretmana. Još jedna zanimljiva tema o kojoj možete sve saznati u novom broju Storybooka su najpopularniji Anti Age tretmani u našoj Poliklinici. Što je za vas, Vistabel ili dermalni fileri, saznajte u ovom informativnom članku!

U časopisu Cosmopolitan saznajte najzanimljivije informacije o najtraženijim estetskim zahvatima u 20-ima, povećanju grudi i korekciji nosa. Pročitajte što kažu naši doktori o pripremi za dvije najpopularnije operacije i o inovativnim VECTRA 3D konzultacijama uz pomoć  fotosimulatora. Kao prilog časopisu Cosmopolitan izašla je i Beauty knjižica u kojoj možete saznati sve detalje o laserskom uklanjanju dlaka u našoj Poliklinici. Koliko je postupak bolan te kako zaštititi kožu od sunca, samo su neka od pitanja na koja ćete pronaći odgovor u ovoj knjižici.

ezembed

Ako vam je želja odmah pročitati nešto od gore navedenog posjetite našu stranicu U medijima gdje možete pronaći kompletne članke. A ako se želite odmah naručiti na pregled ili na neki od navedenih tretmana, to možete napraviti online, telefonski na 01/ 4610 225 ili slanjem Emaila na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".