×

POPUSTI ZA VALENTINOVO

Saznajte više

Poliklinika Bagatin darovala je djecu povodom blagdana Sv. Nikole 09. prosinac 2013.

Novosti

Poliklinika Bagatin darovala je djecu povodom blagdana Sv. Nikole

U suradnji s Hrvatskom udrugom Pomaganje je uvijek IN organizirali smo blagdansko darivanje djece vrtića Poliklinike Suvag

Ušli smo u vrijeme adventa, vrijeme darivanja, pomaganja i ljubavi prema drugima. Vodeći se željom da svako dijete, neovisno o okolnostima u kojima se nalazi, ima blagdane ispunjene ljubavlju i darivanjem, naša Poliklinika je, u suradnji s Hrvatskom udrugom Pomaganje je uvijek IN, dana 06.12.2013. godine, na blagdan Sv. Nikole - zaštitnika slabih, nemoćnih, osuđenih i zatočenih, organizirala humanitarnu akciju darivanja djece s poteškoćama u razvoju  u vrtiću Poliklinike Suvag. Kako bismo učinili taj dan još posebnijim u očima djece, naša Poliklinika je darovala poklon pakete sa slatkišima i omogućila im da osjete radost darivanja i uvod u blagdane koji nam dolaze.

 

Poliklinika Suvag je zdravstvena ustanova u kojoj se provodi specijalističko-konzilijarna zdravstvena zaštita osoba s teškoćama u govornoj komunikaciji. Programima dijagnostike i rehabilitacije obuhvaćeno je dnevno oko 1000 osoba s teškoćama u slušanju i govoru te s drugim pratećim i uključivim oštećenjima, posebno neurološkim. Više od 80% pacijenata su djeca oštećena sluha i, posljedično, govora te djeca s teškoćama u razvoju govora i govornim poremećajima različitih etiologija.

 

Ovo je prva u nizu od aktivnosti u sklopu projekta darivanja djece koje naša Poliklinika  provodi  u suradnji s Hrvatskom udrugom Pomaganje je uvijek IN.  Cilj ove akcije je pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a u isto vrijeme senzibilizirati i educirati javnost o radosti darivanja i pomaganja drugima. Svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi svaki dan bili svjesni činjenice da sasvim malim postupkom nekome možemo učiniti veliku stvar. Zapamtite, nijedan doprinos nije premalen! 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".