×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Pojačanje tima Poliklinike Bagatin 24. siječanj 2013.

Novosti

Pojačanje tima Poliklinike Bagatin

Našem timu pridružila se jedna od vodećih anesteziologinja i reanimatologinja u regiji i ovom području Europe.

Nagrađivana znanstvenica prof.dr.sc. Kata Šakić, prim.dr.med., redovita profesorica iz anesteziologije, reanimatologije i intezivne medicine na Medicinskom fakultetu J.J. Strossmayera Sveučilišta u Osijeku i Medicinog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, pridružila se doktorskom timu Poliklinike Bagatin. Doktorica Šakić posjeduje diplomu iz moderne anesteziologije koju je stekla na Cambridgeu te je napisala preko 500 znanstvenih i stručnih radova i knjiga. 

Prof.dr.sc. Katić Šakić ujedno je radila u najboljim klinikama i bolnicama, kao što su Klinički bolnički centar Zagreb Sveučilišta u Zagrebu - Klinika za ortopediju, Klinička bolnica Dubrava i Klinička bolnica Sveti Duh. Usavršavala se u renomiranim klinikama i ustanovama u inozemstvu kao što su Cleveland Clinic (SAD) i uspješno surađuje s Europskim društvom za regionalnu anesteziju i liječenje boli (ESRA).

Naša nova suradnica sudjelovala je i u mnogim znanstveno-istraživačkim projektima Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa RH, u organizaciji raznih simpozija i kongresa s objavljenim radovima  u suplementima i tematskim redovitim brojevima indeksiranih časopisa u Hrvatskom društvu za regionalnu anesteziju i analgeziju. Prof.dr.sc. Šakić nagrađivana je i od strane Njujorške Akademije Znanosti, Hrvatskog liječničkog zbora prigodom 125. obljetnice u znak priznanja za osobit doprinos  medicinskoj znanosti i struci te je od strane Sveučilišta Cambridge uvrštena u top 100 vodećih medicinskih profesionalaca u svijetu.

Ako se odlučite za operaciju u Poliklinici Bagatin, susret s anesteziologom je važan dio pripreme za operacijski zahvat . Anesteziolog skrbi o tome da pacijent bezbolno i sigurno podnese operacijski zahvat, a također se brine i o prijeoperativnoj  pripremi tako da s obzirom na opće zdravstveno stanje pacijenta, isti bude u optimalnoj kondiciji za operacijski zahvat. Poslije operacije članovi anesteziološkog tima prate rani poslijeoperacijski oporavak te se brinu  za liječenje boli tijekom pacijentovog boravka u Poliklinici. Naša Poliklinika zapošljavanjem prof.dr.sc Šakić omogućila je dodatnu sigurnost naših pacijenata i sretni smo što se našem timu pridružila renomirana doktorica i znanstvenica.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".