×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Po nutricionističko savjetovanje u Polikliniku Bagatin! 29. rujan 2015.

Novosti

Po nutricionističko savjetovanje u Polikliniku Bagatin!

Zdravlje na tanjuru, ljepota od prvog zalogaja

Stara izreka kaže da zdravlje kreće od tanjura, a optimalna prehrana je prvi i najjednostavniji korak koji možete poduzeti da budete zdravi i vitalni. Pravilni izbor namirnica može pomoći da što dulje zadržite mladenački izgled i osjećate se puni energije.  Ako pak želite izgubiti ili dobiti na težini, znati koje namirnice su najbolje da postignete svoje ciljeve može vas puno brže dovesti do željenih rezultata te pomoći da ih dugoročno zadržite. Od sada u našoj Poliklinici pružamo nutricionističko savjetovanje koje će vam pomoći da ostvarite zdravstvene ciljeve i postignete željenu figuru.

Nutricionističko savjetovanje i izrada plana prehrane

Nutricionističko savjetovanje obuhvaća procjenu trenutačnog zdravlja i prehrambenih navika, kao i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih parametara, naš nutricionist će analizirati i procijeniti nutritivni status organizma, izmjeriti koliko energije zahtijeva vaš životni stil te izraditi smjernice koje će vam pomoći u izboru optimalnih namirnica i fizičke aktivnosti.

U Poliklinici Bagatin nutricionističko savjetovanje započinje temeljitom analizom stanja tijela, postojećih prehrambenih navika i trenutačnih zdravstvenih problema kako bi naši stručnjaci dobili najbolji uvid u vaše zdravlje. Savjetovanje započinje antropometrijskim mjerenjem tijela koje uključuje mjerenje visine i težine, te određivanje indeksa tjelesne mase (BMI).

Seca-mBCA-515-medicinska-analiza-sastava-tijela

Za najbolji uvid u stanje tijela koristimo najnoviju generaciju medicinske analize sastava tijela Seca mBCA 515 analizator, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, indeks tjelesne mase, te bazalni i aktivni metabolizam. Svi podaci dobiju se na temelju visine, godina, spola i stupnja tjelesne aktivnosti osobe koja se mjeri.

Nakon analize, nutricionisti će vam savjetovati kako izabrati zdravije namirnice i kako kombinirati namirnice za najviše energije, a na temelju dobivenih informacija izraditi aktivni plan prehrane i fizičkih aktivnosti koje će vam pomoći usvojiti zdraviji stil života.  Uz smjernice koje će Vas usmjeriti ka pravilnoj i zdravijoj prehrani, dobit ćete i preporuku za tretmane koje Vam mogu pomoći da se riješite estetskih nedostataka kao što su celulit i masne naslage uz pomoć kliničkih dokazanih tretmana: Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija, MedContour ultrazvučna terapija i Zerona hladni laser.

Promjenom prehrambenih navika možete riješiti mnoge zdravstvene tegobe kao i ublažiti simptome kroničnih bolesti. Prateći naše smjernice, pridržavanjem jelovnika i aktivnosti, željeni rezultati zasigurno neće izostati.

Za nutricionističko savjetovanje možete se naručiti telefonski na 01/46 10 225, mailom na info@bagatin.hr ili putem online kontakt obrasca u nastavku. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".