×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Planmeca Smile Design sustav za planiranje osmijeha iz snova 28. svibanj 2015.

Novosti

Planmeca Smile Design sustav za planiranje osmijeha iz snova

Saznajte kako će izgledati Vaši zubi i osmijeh prije "smile makeovera"

Planmeca Smile Design sustav za planiranje osmijeha iz snova

Kažu da je ljepota u oku promatrača, no zdrav, lijep i proporcionalan osmijeh nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bitni faktor privlačnosti je i osobna percepcija vlastitog izgleda, zato prilikom postizanja idealnog osmijeha veliku važnost pridajemo željama naših klijenata kako bi dobili osmijeh zbog kojeg će se osjećati dobro i samopouzdano.

Kako bi postigli što bolju komunikaciju i pomogli našim klijentima da bolje vizualiziraju željeni izgled svojih zubi, u našoj Poliklinici nudimo suvremeni sustav za simulaciju i dizajn osmijeha Romexis Smile Design finske kompanije Planmeca, globalnog lidera u proizvodnji dentalne opreme sa sjedištem u Helsinkiju. Sustav za dizajn osmijeha predstavlja simulaciju krajnjeg izgleda dentalne rekonstrukcije. Prilikom same analize u obzir se uzimaju odnosi zubi, desni, usana i općenito osmijeha kao i ostale karakteristike lica kako bi se postigao prirodan izgled koji je jedinstven kod svakog lica. Na temelju analize, naš specijalist protetike će Vam preporučiti multidisciplinarani plan terapije koji najčešće uključuje izbjeljivanje zubi, izradu keramičkih ljuskica (veneers)keramičkih krunica ili mostova i ugradnju implantata.

Planmeca Smile Design sustav za planiranje osmijeha iz snova

Dizajniranje osmijeha može uključivati neke od sljedećih zahvata koji moraju biti usklađeni s jedinstvenom strukturom lica svake osobe:

  • ravnanje zubi
  • korekciju oblika i veličine zubi
  • promjene boje zubi
  • korekcija odnosa zubi i zubnog mesa

U Poliklinici Bagatin na dizajnu i oralnoj rekonstrukciji Vašeg osmijeha radi tim stručnjaka dentalne medicine: specijalist protetike, specijalist oralne kirurgije s dugogodišnjim iskustvom u implantologiji zajedno s maksilofacijalnim kirurgom dr. Tomicom Bagatin kako bi osigurali vrhunsko zdravlje i predivan izgled zubi. No, za dizajniranje osmijeha nije samo bitna stručnost i vještina profesionalaca, već u vizualizaciju ulazi i osobna percepcija. Stoga, prilikom samog dizajna naši klijenti aktivno sudjeluju u kreiranju vlastitog osmijeha zajedno s našim stomatolozima koji će Vas educirati koje promjene su najbolje, tako da Vi možete izabrati osmijeh koji će Vama najbolje stajati.

Planmeca Smile Design sustav za planiranje osmijeha iz snova
Planmeca Smile Design sustav za planiranje osmijeha iz snova

A oni koji žele dodatno osvježiti lice i naglasiti određene karakteristike, u suradnji s našim dermatolozima i estetskim kirurzima možemo Vam preporučiti i niz estetskih tretmana poput povećanje usana ili izglađivanje bora hijaluronskim dermalnim filerima kako bi Vaše lice dobilo svježiji i mladenački izgled. Osmijeh je bitan jer utječe na cjelokupnu estetiku lica, a uz prirodan i proporcionalan osmijeh i Vi ćete se osjećati bolje i imati više samopouzdanja.

Ako se želite naručiti na konzultacije sa Smile Design digitalnom simulacijom osmijeha slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili putem maila info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".