×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Otvorena radna mjesta u našoj Poliklinici 10. prosinac 2014.

Novosti

Otvorena radna mjesta u našoj Poliklinici

Prijavite se i postanite dio našeg stručnog i dinamičnog tima

Postani dio tima Poliklinike Bagatin

Naša Poliklinika trenutačno broji 40-ak zaposlenika, no kako se naše poslovanje širi tako se i broj naših zaposlenika povećava kako bismo osigurali što kvalitetniju uslugu za naše klijente i partnere. Zato smo u potrazi za čak 5 novih osoba koje bi se pridružile našem stručnom i dinamičnom timu.

Malo o nama

Naš svakodnevni život u Poliklinici Bagatin se zasniva na vrijednostima brige za naše klijente, poštenju, povjerenju, otvorenosti, uzajamnosti, slobodi i transparentnosti djelovanja koje promičemo kako bismo pružili vrhunsku uslugu.

Apsolutno SVE u našem radu podređeno je našem najvažnijem cilju, našoj poslovnoj filozofiji i misiji, a to je zadovoljan klijent, što znači da je klijent uvijek na prvom mjestu. Stavljamo veliki naglasak na stvaranje dobrog odnosa između klijenta i doktora od prvog posjeta pa do završnog stadija oporavka. Pazimo na svaku osobu koja nas posjeti kao da je član naše obitelji koji zaslužuje ništa manje od najbolje moguće brige.

Postani dio tima Poliklinike Bagatin

Otvorena radna mjesta

Dentalni asistent/medicinska sestra (m/ž)

U potrazi smo za kandidatom za poziciju dentalnog asistenta/medicinske sestre koji ima potrebno iskustvo te je motiviran za rad u ordinaciji/kirurškoj sali. Ako volite raditi u dinamičnom timu, odgovorni ste i pacijenti su vam na prvom mjestu, a uz to imate i dobre komunikacijske vještine, prijavite se na ovu otvorenu poziciju. 

Suradnik za digitalni marketing i CRM (m/ž)

Tražimo kandidata koji će biti odgovoran za vođenje Google AdWords oglasnih kampanja, istraživanje tržišta te za održavanje i unapređenje našeg CRM sustava. Prednost dajemo kandidatima koji posjeduju timski duh, brzo uče i vole biti u koraku sa svim novostima povezanima s digitalnim kanalima oglašavanja i online komunikacijom. Ako se pronalazite u navedenom opisu, obavezno se prijavite na naš natječaj. 

Recepcionist (m/ž)

U svom poslu smo izrazito orijentirani zadovoljstvu naših klijenata. Za poziciju recepcionista tražimo elokventne, vedre i srdačne osobe koje posjeduju dobre socijalne vještine i vole raditi s ljudima, a uz to imaju sklonost analitičnosti i organiziranosti. Ako se pronalazite u navedenom opisu, slobodno se prijavite na naš natječaj. 

Pripravnik u marketingu (m/ž)

Zanima vas marketing i oglašavanje? Aktivno koristite društvene mreže i volite pisati? I još imate odlične komunikacijske sposobnosti i osjećaj za organizaciju? Ako su svi odgovori na gore postavljena pitanja potvrdni, prijavite se na naš natječaj za pripravnika/mlađeg suradnika u marketingu.

Mlađi stručni suradnik u ljudskim resursima (m/ž)

Zbog širenja poslovanja u potrazi smo za mlađim suradnikom koji će sudjelovati u selekcijskom procesu, raditi na razvoju zaposlenika, organizaciji internih edukacijskih programa kao i na ostalim procesima interne komunikacije i ljudskih resursa. Ako imate iskustva, a pritom ste organizirana, analitična i sistematična osoba, pošaljite nam svoju prijavu. 

Natječaji su otvoreni do 18.12.2014. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".