×

60% POPUSTA NA EPILACIJU

Saznajte više

Otvoren je laser centar u Poliklinici Bagatin 16. listopad 2013.

Novosti

Otvoren je laser centar u Poliklinici Bagatin

Riješite se neželjenih pojava poput dlačica, bora, vena ili kapilara! 

Laserski tretmani su u današnje vrijeme postali nezamjenjivo oružje među Anti Ageing tretmanima i svim tretmanima namijenjenih rješavanju problema na koži. Laserom se u današnje vrijeme mogu skoro u potpunosti ukloniti dlačice na tijelu, vene i kapilare, može se pomladiti koža, ukloniti crvenilo ili spriječiti akne. Ova vrlo važna grana medicine uspostavljena je 1993. godine i pruža širok spektar tehnika u tretmanima temeljenima na laseru te se koristi u mnoge medicinske svrhe.

Kako uvijek i u svemu naša Poliklinika prati trendove i potrebe naših klijenata odlučili smo, u sklopu naše nove poliklinike u Green Gold Toweru, otvoriti vlastiti "LASER CENTAR". Zbog jedinstvenih specifikacija i izvanrednih performansi odlučili smo se za diodne lasere tvrtke Asclepion Laser Technologies, MeDioStar NeXT.  Ova njemačka, renomirana tvrtka lider je na tržištu medicinskih lasera već više od 25 godina (od 1986.) sve zahvaljujući kontinuiranom razvoju novih tehnologija. Danas, više od 60 zemalja diljem svijeta vjeruje tehnologiji Asclepiona i njihovoj dokazanoj stručnosti. MeDioStar NeXT laseri opremljeni su sa sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije nego li se emitira puls, osiguravajući na taj način veću ugodu i sigurnost pacijenta za vrijeme tretmana.

Diodni laseri koje koristimo u Poliklinici Bagatin, postali su sinonim za sigurnu epilaciju, posebno za tamnije tipove kože. Njihova velika snaga dopire veoma duboko. Čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te nježan i bezbolan tretman pacijentima, a rezultati su izvanredni. Diodnim laserima u Poliklinici Bagatin možemo uklonit većinu neželjenih pojava poput dlačica, bora, crvenila na licu, akni te vena i kapilara. Tretmane izvode samo doktori i specijalisti u našoj Poliklinici koji su prošli sve potrebne obuke te imaju iskustvo u izvođenju istih.

ezembed

Lasersko uklanjanje dlaka (laserska epilacija) medicinski je postupak u kojem se laserom, koji stvara intenzivno pulsirajuću zraku točno određene valne dužine, uklanjaju neželjene dlačice. Prilikom tretmana energija lasera koristi se kako bi se spriječio ponovni rast dlačica. Većina žena zna koliko je naporno održavati kožu uvijek prekrasno glatkom i bez dlačica. Upotreba britvica, voska ili krema za depilaciju postali su sastavni dio života skoro svake žene. Zasigurno je svaka od njih bar jednom u životu pomislila: „Želim ih se riješiti zauvijek!“. Uz upotrebu posebnih lasera, danas je to i moguće. 

Lasersko pomlađivanje kože (skin rejuvenation) nova je i jedinstvena tehnika kojom smanjujemo efekte starenja na koži. Tehnika je posebno učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti na bilo koje područje kože.  Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbljeđuje pjegice.

Lasersko uklanjanje vena i kapilara, tj. vaskularnih lezija, veoma je učinkovito kada su u pitanju navedeni problemi te ih je moguće ukloniti sa gotovo svih područja tijela. Popucale kapilare na licu i tijelu problem je koji muči gotovo 90% žena, no i veliki broj muškaraca. Bez obzira na kojem se mjestu pojavile i u kojoj životnoj dobi, te male crvene i plave žilice narušavaju našu ljepotu i iz tog ih se razloga, pod svaku cijenu, želimo riješiti. 

Do 31.12.2013. prije svakog laserskog tretmana omogućili smo Vam besplatne konzultacije s našim specijalistima, u sklopu kojih će Vam se napraviti profesionalna analiza kože kako bi saznali tip kože, problematiku koja Vas muči te rješenja za iste. Procijeniti ćemo Vašu vrstu kože na Fitzpatrickovoj skali, etničko porijeklo te životni stil. Na temelju dobivenih informacija o Vašoj koži iz ispisa analize naši specijalisti će Vam preporučiti idealne tretmane, broj potrebnih tretmana te će odrediti jačinu samog snopa laserske svjetlosti. 

Trenutno u ponudi imamo posebnu ponudu za lasersko uklanjanje dlaka na određenim malim regijama - zalisci, nadusnice i brada. Ukoliko unaprijed platite paket od 4 tretmana, 3 dodatna tretmana dobijete gratis. Ova posebna ponuda, kao i ponuda za besplatne konzultacije i profesionalnu analizu kože, vrijedi do 31.12.2013.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za laserske tretmane ili se želite odmah naručiti na tretman, paket tretmana ili konzultacije slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online. Uvjete plaćanja, cijene svih laserskih tretmana te kako se one obračunavaju za različita područja tijela možete pogledati u aktualnom cjeniku

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".