×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Osvojite Beauty makeover u vrijednosti 30.000 kuna 26. ožujak 2015.

Novosti

Osvojite Beauty makeover u vrijednosti 30.000 kuna

Poliklinika Bagatin i Story daruju tri sretnika ili sretnice

Naša Poliklinika u suradnji s časopisem Story daruje jako vrijedan „beauty makeover“. Ukupna vrijednost makeovera kojeg poklanjamo čak trima sretnim dobitnicima iznosi 30.000 kuna po osobi, a uključuje stomatološke usluge, tretmane lica i tijela te estetske zahvate i korekcije na licu i tijelu.

Kupon za prijavu izlazi u časopisu Story 01. travnja, a tamo ćete saznati i sve uvjete prijave. Dobitnike će potom odabrati stručni žiri naše Poliklinike u suradnji s ambasadoricama – Anom Begić Tahiri, Ecijom Ojdanić i Indirom Levak, koje će pratiti put kandidata od početka do kraja makeovera.

Nakon odabira trojice kandidata naši renomirani estetski liječnici i stomatolozi odlučit će o najidealnijoj kombinaciji tretmana i zahvata, a koji će učiniti da kandidati promjene estetske nepravilnosti na licu i tijelu koje ih smetaju te im narušavaju samopuzdanje.

Osvojite Beauty makeover u vrijednosti 30.000 kuna

U ovim estetskim makeoverima naglasak ćemo staviti na oblikovanje tijela, kako estetskim zahvatima poputVASER Lipo ultrazvučne liposukcije, tako i neinvazivnim tretmanima koji su samo nekoliko tjedana mogu postići odlične rezultate, a radi se o čak tri tretmana koji u kombinaciji tehnologija pružaju najbolje rezultate –Med2Contour ultrazvučna terapijaZerona hladni laser i Venus Legacy radiofrekvencija.

Za one koje muči i loš izgled zubi tu je i naš vrhunski stomatološki tim koji će napraviti makeover koji uključuje rekonstrukciju zubi i dizajn osmijeha uz pomoć keramičkih ljuskica, tretmana izbjeljivanja zubi, a svemu prethodi i profesionalno čišćenje zubi (skidanje kamenca i pljeskarenje).

Osvojite Beauty makeover u vrijednosti 30.000 kuna

Također, kandidati će se moći podvrgnuti i estetskim korekcijama na licu, a kako bi finalni izgled bio još impresivniji kandidatima će se napraviti tretmani lica koji vidno smanjuju bore i proljepšavaju izgled kože, tretmane Botoxom i dermalnim filerima.

Za one koje muče promjene na koži lica poput hiperpigmentacije, crvenila lica ili kapilara na raspolaganju će biti, među ostalima, tretmani poput REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazije, tretmana žutim laserom, laserskog pilinga ili frakcijskog skin resurfacinga.

Osvojite Beauty makeover u vrijednosti 30.000 kuna

Svi koji se prijavljuju moraju znati da će u prekrasnom izgledu moći uživati već u lipnju ove godine kada će časopis Story objaviti rezultate makeovera. Stoga, prijavite se na „BEAUTY MAKEOVER“ i ispunite svoje želje! Za više detalja slobodno nam se javite putem maila info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".