×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Ortodoncija – nova specijalizacija našeg Dental centra 27. travanj 2018.

Novosti

Ortodoncija – nova specijalizacija našeg Dental centra

Vrhunska stomatološka terapija za zdrav i lijep osmijeh

Osmijeh je prva stvar koju zamijetimo kod drugih ljudi i ne kaže se bez razloga da lijep osmijeh otvara sva vrata, zar ne?

U želji da našim klijentima pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje njihovog osmijeha, proširili smo ponudu stomatoloških usluga našeg Dental centra.

Od sada u sklopu široke ponude Poliklinike Bagatin moći ćete pronaći ortodonciju, vrhunsku stomatološku terapiju za zdrav i lijep osmijeh.

Ortodoncija novost

Ortodoncija je specijalistička grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi i čeljusti te uspostavljanjem normalne funkcije žvačnog sustava.

Pod ortodoncijom podrazumijevamo dijagnostiku, preventivu, interceptivu te liječenje svih oblika malokluzija zuba i okolnih struktura kraniomandibularnog sustava. Zubi koji su iskrivljeni ili nisu na pravom mjestu kao i nepravilan rast i razvoj čeljusti narušavaju estetiku lica i utječu na zdravlje u cjelini. Ortodoncija kreira zagriz, a od zagriza počinje statika cijelog tijela.

Unutar vrhunske ponude moći ćete također pronaći nevidljivi aparatić za zube - Invisalign®.

Najnapredniji prozirni aparatić za zube koji će transformirati vaš osmijeh i život. Izravnava vaše zube pomoću niza gotovo nevidljivih udlaga, koje su posebno izrađene po vašim zubima i vrlo se lako mogu skinuti i stavljati. Kada jedna udlaga napravi pomak za koji je dizajnirana, zamjenjuje se drugom iz tjedna u tjedan, tako se i vaši zubi pomiču i čine savršen osmijeh.

Web-novosti_PB_848x364px_640

Uvođenjem novog odijela naš stomatološki tim dobio je novo i snažno pojačanje.

Mr. sc. Renata Kevilj Gospić, dr. med. dent. specijalista ortodoncije vrhunska je stručnjakinja koja će svojim dugogodišnjim kliničkim iskustvom te bogatim znanjem na temelju kvalitetne dijagnostike predložiti individualni plan terapije i zasigurno postići vrhunski rezultat.

Web-novosti_PB_848x364px_642

Naš moto je preciznost, kvaliteta i transparentnost u radu zbog čega posebnu pažnju posvećujemo  dijagnostičkim postupcima. Uspješnost Vaše ortodontske terapije ovisi o preciznosti Vašeg ortodonta te njegove posvećenosti radu, cilju i planu terapije.

Konzultacije sa specijalistom ortodoncije su prvi korak prema lijepom osmijehu. Nakon prvih konzultacija na kojima je ustanovljena potreba za terapijom, zakazuje se termin za dijagnostičke postupke. Jedan od najvažnijih segmenata ortodontske terapije zasigurno je ortodontska dijagnostika koja joj prethodi te je ključna za uspješnost terapije i temelj je daljnjim koracima.

Prekrasan osmijeh uvijek ostavlja dojam na druge ljude, čini nas sigurnijima i punim samopouzdanja.

Mobilni aparatić za zube

Prepustite se u sigurne ruke naših vrhunskih stručnjaka koji će vam svojim individualnim pristupom znanjem,  te ljubavlju prema poslu pružiti najbolje rezultate.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za vaše oralno zdravlje ili se želite odmah naručiti slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem maila na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".