×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Održana Allergan Train the Trainer radionica za aplikaciju dermalnih filera 13. rujan 2021.

Novosti

Održana Allergan Train the Trainer radionica za aplikaciju dermalnih filera

Kao dio velikog eventa, predstavljanja Allergan Aestheticsa ovog vikenda u Zagrebu, održana je i Train the Trainer radionica na kojoj je sudjelovao i naš ravnatelj, doktor Tomica Bagatin.

U petak, 10. rujna, tvrtka Allergan održala je predstavljanje svog novog Allergan Aesthetics Adriatic projekta u predivnom prostoru Kaptol Butique Cinema. 

Web-novosti_PB_848x364px_270

Tom je prilikom, sutradan, održana i napredna radionica o primjeni dermalnih filera u prostorima Poliklinike Bagatin u Zagrebu. Uz našeg dr. Tomicu Bagatina, koji je ovlašteni Allergan trener za Juvederm dermalne filere i Vistabel u Hrvatskoj i regiji, na prestižnoj su radionici sudjelovali renomirana dermatologinja dr. sc. Željana Bolanča te priznati slovenski estetski liječnik dr. Boris Onišak.

Web-novosti_PB_848x364px_271

 Naprednu radionicu u aplikaciji dermalnih filera za ovo odabrano društvo vodio je svjetski poznati plastični kirurg dr. Dimitris Sykianakis, stručnjak i trener Allergan Akademije. Radionica je namijenjena za već iskusne kirurge i ovlaštene liječnike koji su članovi globalne zajednice Allergan Medical Instituta, a čiji član je i naša Poliklinika s dr. Tomicom Bagatinom.

Web-novosti_PB_848x364px_273

Dr. Sykianakis je specijalist za područje anti-aginga i estetske medicine. Međunarodno je priznati stručnjak, govornik i predavač koji već 18 godina djeluje kao medicinski trener za primjenu Vistabela i dermalnih filera.

 

Web-novosti_PB_848x364px_278

Fokus radionice bio je na primjeni najnovijih tehnika u oblikovanju lica s ciljem da se postigne cjelokupno pomlađivanje. Na njoj je dr. Dimitris prenio svoj pristup aplikaciji dermalnih filera koji obuhvaća osvježenje cijeloga lica za suptilnije i prirodnije rezultate s naglaskom na praćenje izvornih karakteristika i mimike svakoga lica.

Web-novosti_PB_848x364px_275

"Držim da iza svakog izvrsnog liječnika stoji kvalitetna edukacija, redoviti treninzi, te brojne stručne radionice i seminari. Train the Trainer radionice odlične su prilike za osobni razvoj u profesionalnom kontekstu jer osim izmjena novih trendova i znanja, s kolegama izmjenjujem ono najvrjednije – iskustvo."
- dr. Tomica Bagatin

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".