×

60% POPUSTA NA EPILACIJU

Saznajte više

Održan najveći dentalni sajam na svijetu – IDS 2015. 17. ožujak 2015.

Novosti

Održan najveći dentalni sajam na svijetu – IDS 2015.

Stomatološki tim naše Poliklinike u posjeti Međunarodnom dentalnom sajmu

Međunarodni dentalni sajam (IDS) održava se svake dvije godine u Kölnu te predstavlja glavno događanje i najveći sajam na svijetu u međunarodnom dentalnom sektoru. Na IDS-u se izlaže čitav niz proizvoda dostupnih na međunarodnom dentalnom tržištu, a sajam okuplja sve bitne proizvođače i tvrtke u svjetskom dentalnom sektoru. Sajam je ove godine posjetilo oko 138.500 posjetitelja iz čak 151 države, a od našeg tima sajmu su prisustvovali stomatolozi dr. Mirna Munitić, dr. Krešimir Doblanović i ravnatelj Poliklinike, Ognjen Bagatin.

Održan najveći dentalni sajam na svijetu – IDS 2015.

IDS 2015. bio je usmjeren na inteligentno povezivanje sastavnih dijelova stomatologije baziranog na kompjuterima. S povećanjem važnosti kompjuteriziranih procesa, digitalni sustavi u dijagnostici i proizvodnji danas su se proširili na čitav radni tijek, od prakse do laboratorija. Ovo je smjer koji prati i naša Poliklinika, pa ćemo tako uskoro našim klijentima moći ponuditi oralnu dijagnostiku, tj. rendgensko snimanje zubi i čeljusti u našem stomatološkom odjelu, a u ponudi imamo i VECTRA 3D konzultacije za planiranje kirurških zahvata gdje naši klijenti mogu vidjeti kako će otprilike izgledati nakon zahvata i digitalnu VISIA profesionalnu analizu kože lica kojom definiramo tip i stanje kože, a koja nam pomaže u odabiru najboljih tretmana za rješavanje različitih problematika koje otkrijemo za vrijeme ovih naprednih konzultacija.

Održan najveći dentalni sajam na svijetu – IDS 2015.

Ove godine je IDS svojoj međunarodnoj publici ponudio i velik broj zanimljivih prezentacija. Opsežan program predavanja s preko 40 prezentacija bio je dostupan svim posjetiteljima.

Naš tim obišao je i naše partnere koji su imali svoj izložbeni prostor na sajmu, a neki od njih su tvrtkaPlanmeca koja je specijalizirana za visokotehnološka rješenja u dentalnoj medicini i dijagnostici, a možemo s ponosom reći da je našu Polikliniku proglasila svojim referentnim centrom za cijelu Hrvatsku, kao i švicarska tvrtka Straumann – vodeća kompanija u proizvodnji implantata i osteogenetskih nadomjestaka u svijetu, a čije proizvode koristi i naš stomatološki tim.

Održan najveći dentalni sajam na svijetu – IDS 2015.

Ako Vas zanima više o stomatološkim uslugama naše Poliklinike slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".