×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Održan Dan otvorenih vrata za VECTRA 3D konzultacije 22. studeni 2013.

Novosti

Održan Dan otvorenih vrata za VECTRA 3D konzultacije

Dr. Tomica Bagatin upoznao je naše klijente s VECTRA 3D fotosimulatorom te ih uputio u sve aspekte operacije

Nakon velikog uspjeha i zadovoljstva naših klijentica koje smo postigli organizirajući VECTRA 3D otvorena vrata za operaciju povećanja grudi s doktorom Dinkom Bagatinom, odlučili smo se organizirati i VECTRA 3D otvorena vrata, odnosno besplatne konzultacije, u vrijednosti od 700 kuna, s našim doktorom Tomicom Bagatinom, maksilofacijalnim kirurgom, za sve naše Facebook fanove kojima je želja estetska korekcija nosa.

Na VECTRA 3D konzultacijama naši klijenti su s doktorom Tomicom Bagatinom prošli kroz sve aspekte operacije, dobili su odgovor na sva pitanja te su saznali kako se trebaju pripremiti za operaciju.

ezembed

Na njihovom modelu lica doktor Bagatin im je pokazao koje su sve mogućnosti korekcije. Na VECTRA 3D fotosimulatoru pacijenti su prvo vidjeli realno, postojeće stanje svog nosa, a zatim se mapiranjem anatomije te stvaranjem simulirane fotografije, došlo do krajnjeg rezultata, odnosno izgleda nakon estetskog zahvata.  

Kako bi jasnije predočili sami proces VECTRA 3D konzultacija, u nastavku ćemo ga i opisati. Konzultacije započinju s izradom trodimenzionalnih fotografija nosa pacijenta ili pacijentice. VECTRA 3D kamera stvara višestruke fotografije istovremeno iz različitih kuteva. Napravljene fotografije se nakon koriste za izradu 3D modela pacijentice u našem sustavu.

Za vrijeme konzultacija doktor manipulira s 3D fotografijama te gleda kako će zahvat na nosu utjecati na trenutni izgled pacijentice. Ovo nazivamo vrijeme eksperimentiranja. Doktor Bagatin pacijentu pokazuje kako bi izgledao iz različitih kutova te mu pokazuje kako će njegov ili njen odabir utjecati na rezultat. Nakon potvrde odluke pacijenta, doktor će koristiti 3D fotografije kako bi joj pokazali kirurški plan te ju uputili u detalje operacije.

ezembed

VECTRA 3D konzultacije s našim doktorima održavaju se posljednjih mjeseci minimalno jednom mjesečno. Prijave za konzultacije se šalju isključivo preko Facebook aplikacije putem koje je potrebno ispisati svoje osobne podatke, telefon za kontakt i Email. S obzirom da je broj konzultacija ograničen, slučajnim odabirom se izabere osam kandidata, a svi ostali ulaze u obzir pri odabiru za sljedeće VECTRA 3D konzultacije. Otvorena vrata za VECTRA 3D konzultacije nastaviti će se i u prosincu. Stoga, ako već niste, postanite naš fan na Facebooku i pratite nas kako bi na vrijeme saznali datum novih besplatnih konzultacija za povećanje grudi, korekciju nosa ili nekog drugog kirurškog zahvata.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za VECTRA 3D konzultacije ili se želite odmah naručiti na regularni pregled slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na pregled se možete naručiti i online

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".