×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novo u ponudi – Styku uređaj za 3D skeniranje obujma tijela 11. listopad 2016.

Novosti

Novo u ponudi – Styku uređaj za 3D skeniranje obujma tijela

Predstavljamo vam novitet u Poliklinici Bagatin i revoluciju u kontinuiranom praćenju rezultata – 3D skeniranje tijela na Styku uređaju.

U našem centru za oblikovanje tijela svakodnevno se susrećemo s klijenticama koje se žele riješiti viška kilograma i centimetara. Smanjenje obujma kritičnih područja, uklanjanje celulita te zatezanje kože najčešće se radi uz pomoć neinvazivnih tretmana tijela. Uz vrhunske tehnologije koje su u našoj ponudi, važnu ulogu ima i nutricionističko savjetovanje i izrada plana prehrane, a svemu tome predstoje detalje analize tijela. Uz neizostavnu Seca mBCA medicinsku analizu sastava tijela,  u ponudu našeg centra uvrstili smo i Styku 3D skeniranje obujma tijela.

Styku je revolucionarni 3D skener koji pruža stvaran prikaz tijela, detaljan sastav tijela i podatke mjerenja pojedinaca. Stvara izuzetno točan 3D model i pruža stotine preciznih tjelesnih mjera u svega nekoliko sekundi. Klijenti mogu vidjeti točne svoje mjere struka, bokova, grudi, bedara…

Styku uređaj za 3D skeniranje obujma tijela

Klijenti koji redovito vježbaju te idu na tretmane, često izgube masne naslage i dobiju mišiće, a ne vide trenutnu promjenu na svojoj težini što može biti vrlo obeshrabrujuće za svakoga tko naporno radi. Masnoća zauzima 22% više volumena od mišića, a gubitak masnoće obično rezultira gubitkom centimetara. Zahvaljujući Styku uređaju, klijenti sada mogu vidjeti gdje su izgubili centimetre i zamijenili masne naslage mišićima.

Zahvaljujući najmoćnijoj 3D kameri na svijetu, prilikom skeniranja tijela, nastaje više od 600 detaljnih infracrvenih slika u visokoj rezoluciji. Dok stojite na uređaju, ispred vas je postavljen skener kojem treba svega 30 sekundi da zabilježi sve mjere na ključnim točkama vašeg tijela i stvori jedinstveni 3D prikaz na ekranu. Nakon što je model stvoren, napredna tehnologija automatski pronalazi kritične dijelove vašeg tijela i definira opseg, volumen i površinu.

Najbolji plan mršavljenja uz Styku 3D skeniranje obujma tijela

Među prvima su skeniranje na Styku uređaju napravile klizačice seniorskog tima Zagrebačkih pahuljica. Djevojke su, na naš poziv, napravile detaljnu analizu sastava tijela na SECA mBCA uređaju i mjerenje obujma tijela na Styku kako bi mogle precizno pratiti svoj napredak u narednim mjesecima, a za 6 mjeseci mjerenje će ponoviti. Na taj način aktivno sudjelujemo u njihovim pripremama za Svjetsko prvenstvo u Colorado Springsu koje će se održati sljedeće godine. 

Web-novosti_PB_848x364px_301

Sa sposobnošću da vizualno ilustrira promjene na tijelu po pitanju masnoća, Styku je ubrzo postao jedan od najboljih proizvoda u zdravstvenoj industriji i industriji vježbanja te je postao neizostavan alat svim operaterima, nutricionistima i trenerima.

Najbolji plan mršavljenja uz Styku 3D skeniranje obujma tijela

Na temelju svih dobivenih rezultata i analiza, definiranih ciljeva i plana prehrane, možete se odlučiti i za provjereno dobre tretmane oblikovanja tijela. Med Contour Multipower i Zerona hladni laser najbolji su tretmani za preoblikovanje tijela, uklanjanje celulita te zatezanje kože tijela s odmah vidljivim rezultatima.

Sve o tretmanima iz naše ponude kao i o stručnjacima Poliklinike Bagatin koji ih provode možete saznati u besplatnom primjerku Vodiča kroz tretmane oblikovanja tijela. Također, možete se naručiti i na besplatne konzultacije putem obrasca na našem webu, telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".