×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Tim estetskih kirurga dobio novo pojačanje 10. veljača 2022.

Novosti

Tim estetskih kirurga dobio novo pojačanje

Upoznajte dr.med. Dejana Šimičevića, specijalista opće kirurgije te subspecijalista plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, koji je novo pojačanje Poliklinici Bagatin!

Poliklinika Bagatin nudi širok raspon estetskih zahvata, a kako bismo zadovoljili brojne želje i zahtjeve naših pacijenata, možemo se pohvaliti novim pojačanjem u timu estetskih kirurga! Našim doktorima pridružio se dr.med. Dejan Šimičević, specijalist opće kirurgije te subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

dr.med. Dejan Šimičević

Dr. Šimićević diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2006. godine. Nakon velikog iskustva u onkološkoj i rekonstrukcijskoj plastičnoj kirurgiji stečenog u KB Dubrava, KBC-u Zagreb te u općoj bolnici Varaždin, svoj profesionalni interes i rad zadnjih je godina usmjerio na estetsku kirurgiju. Od 2018. do 2020. usavršavao se na subspecijalizaciji iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Dr. Šimičević u Poliklinici Bagatin primarno će izvoditi korektivne operacije ušiju (otoplastika) te očnih kapaka (blefaroplastika) uz ostale kirurške korektivne zahvate.

korekcija kapaka

Estetska kirurgija najstarija je specijalnost Poliklinike Bagatin, s tradicijom i iskustvom od više od 25 godina, a naš kirurški tim kontinuirano se usavršava, educira, prati trendove, ali i ostaje vjeran uvjerenjima kako je prioritet zadržati prirodan izgled pacijenta.

Estetski tim Poliklinike Bagatin

Estetski kirurzi Poliklinike Bagatin izvode zahvate cijelog lica i tijela, na čelu s prepoznatljivim i renomiranim dvojcem, braćom Dinkom i Tomicom Bagatin. U timu estetskih kirurga nalaze se i specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr.sc. Johann Nemrava, dr.med. te specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, dr.med. Judith Adrianne Deutsch

Dolaskom dr. Šimičevića naš dr.med. Tomica Bagatin dobio je pojačanje kada su zahvati na licu u pitanju. Broj estetsko-kirurških zahvata iz godine u godinu raste, zbog čega je od prioriteta imati najbolji kirurški tim koji će se posvetiti željama i potrebama pacijenata.  

Web-novosti_PB_848x364px_367

Poliklinika Bagatin najbolja je međunarodna klinika za estetsku kirurgiju u 2019. godini, prema IMTJ organizaciji koja je vodeće tijelo u industriji turizma i zdravstva. Kirurški tim posjeduje brojne certifikate i potvrde o usavršavanju znanja i vještina na seminarima i kongresima diljem svijeta, članovi su brojnih međunarodnih i domaćih udruženja poput prestižnog American Association of Plastic Surgeons te Hrvatskog kirurškog društva.

Zatražite svoj termin za konzultacije s našim kirurškim timom. Nazovite nas na 01 4610 225 ili pošaljite upit na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.