×

PRE-SUMMER SALE ▪ popusti do 30%

Saznajte više

Tim estetskih kirurga dobio novo pojačanje 10. veljača 2022.

Novosti

Tim estetskih kirurga dobio novo pojačanje

Upoznajte dr.med. Dejana Šimičevića, specijalista opće kirurgije te subspecijalista plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, koji je novo pojačanje Poliklinici Bagatin!

Poliklinika Bagatin nudi širok raspon estetskih zahvata, a kako bismo zadovoljili brojne želje i zahtjeve naših pacijenata, možemo se pohvaliti novim pojačanjem u timu estetskih kirurga! Našim doktorima pridružio se dr.med. Dejan Šimičević, specijalist opće kirurgije te subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

dr.med. Dejan Šimičević

Dr. Šimićević diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2006. godine. Nakon velikog iskustva u onkološkoj i rekonstrukcijskoj plastičnoj kirurgiji stečenog u KB Dubrava, KBC-u Zagreb te u općoj bolnici Varaždin, svoj profesionalni interes i rad zadnjih je godina usmjerio na estetsku kirurgiju. Od 2018. do 2020. usavršavao se na subspecijalizaciji iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Dr. Šimičević u Poliklinici Bagatin primarno će izvoditi korektivne operacije ušiju (otoplastika) te očnih kapaka (blefaroplastika) uz ostale kirurške korektivne zahvate.

korekcija kapaka

Estetska kirurgija najstarija je specijalnost Poliklinike Bagatin, s tradicijom i iskustvom od više od 25 godina, a naš kirurški tim kontinuirano se usavršava, educira, prati trendove, ali i ostaje vjeran uvjerenjima kako je prioritet zadržati prirodan izgled pacijenta.

Estetski tim Poliklinike Bagatin

Estetski kirurzi Poliklinike Bagatin izvode zahvate cijelog lica i tijela, na čelu s prepoznatljivim i renomiranim dvojcem, braćom Dinkom i Tomicom Bagatin. U timu estetskih kirurga nalaze se i specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr.sc. Johann Nemrava, dr.med. te specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, dr.med. Judith Adrianne Deutsch

Dolaskom dr. Šimičevića naš dr.med. Tomica Bagatin dobio je pojačanje kada su zahvati na licu u pitanju. Broj estetsko-kirurških zahvata iz godine u godinu raste, zbog čega je od prioriteta imati najbolji kirurški tim koji će se posvetiti željama i potrebama pacijenata.  

Web-novosti_PB_848x364px_367

Poliklinika Bagatin najbolja je međunarodna klinika za estetsku kirurgiju u 2019. godini, prema IMTJ organizaciji koja je vodeće tijelo u industriji turizma i zdravstva. Kirurški tim posjeduje brojne certifikate i potvrde o usavršavanju znanja i vještina na seminarima i kongresima diljem svijeta, članovi su brojnih međunarodnih i domaćih udruženja poput prestižnog American Association of Plastic Surgeons te Hrvatskog kirurškog društva.

Zatražite svoj termin za konzultacije s našim kirurškim timom. Nazovite nas na 01 4610 225 ili pošaljite upit na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.