×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi vodič kroz naše usluge i znamenitosti grada Zagreba 22. rujan 2016.

Novosti

Novi vodič kroz naše usluge i znamenitosti grada Zagreba

Medical Tourism Association® (MTA) je globalna neprofitna udruga za medicinski turizam i međunarodnu industriju korisnika zdravstvenih usluga. Zajedno sa svojim članovima - zdravstvenim djelatnicima i institucijama, vladama i drugim sudionicima u zdravstvu radi na razvoju medicinskog turizma s naglaskom na pružanju najkvalitetnije transparentne zdravstvene zaštite.

MTA

Poliklinika Bagatin u srpnju 2016. potpisala je ugovor s ovom udrugom čime je postala njezin zlatni član. A samim punopravnim članstvom preuzeli smo i obveze zalaganja za podizanje svijesti samih potrošača međunarodnih zdravstvenih mogućnosti te ulažemo u obrazovanje i povećanje broja potrošača koji putuju u zdravstvene svrhe. Upravo zbog toga, u suradnji s udrugom MTA, kreirali smo Destination Guide, jedan od naših najvažnijih marketinških alata u misiji privlačenja i educiranja klijenata.

Na 96 stranica vodiča potencijalni kupci educiraju se o medicinskim uslugama Poliklinike Bagatin, našem znanju, stručnosti i iskustvu te ih se vodi kroz proces odlučivanja o samoj usluzi od trenutka kada se odluče istražiti sve opcije na tržištu pa do samog posjeta. Ukratko, vodič ove vrste sadrži iscrpne informacije o cijelom procesu biranja, dogovaranja, provođenja i praćenja medicinske usluge u Poliklinici, a kao dodatak nudi sve informacije o smještaju, transferima, turističkim i popratnim aktivnostima u gradu Zagrebu te opće podatke o Hrvatskoj i drugim našim gradovima – također atraktivnim turističkim destinacijama.

Hvar

Važno je spomenuti da su važnost ovog projekta i kongresa prepoznali Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo turizma Republike Hrvatske te Hrvatska gospodarska komora koji su nam pomogli u kreiranju sadržaja. Potporu, također u vidu tekstualnog sadržaja kao i ustupljenih multimedijalnih podataka poput fotografija, pružile su nam i Hrvatska turistička zajednica te Turistička zajednica grada Zagreba.

Destination Guide Poliklinike Bagatin u tiskanom obliku dijeli se svim posjetiteljima i sudionicima nadolazećeg kongresa World Medical Tourism & Global Healthcare Congress®, dok je u digitalnom obliku dostupan na internet stranicama Medical Tourism Associationa. Pored toga, vodič imate prilike preuzeti i na službenim internet stranicama Poliklinike Bagatin, a direktno ćemo ga distribuirati i našim kupcima, facilitatorima, agentima i agencijama, osiguravajućim društvima i sl.

Crkva sv. Marka

World Medical Tourism & Global Healthcare Congress® predstavlja jedan od najvažnijih događaja za medicinski turizam u svijetu. Ove godine održava se u razdoblju od 25. do 28. rujna te okuplja i do 3000 profesionalaca iz područja zdravstvene njege i medicinskog turizma, među kojima će se naći i predstavnici Poliklinike Bagatin u ulozi srebrnog sponzora kongresa. Osim što nas sudionici imaju prilike posjetiti na našem izložbenom prostoru, imaju priliku i slušati predavanje ravnatelja Ognjena Bagatina.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".