×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Novi tretman u Poliklinici Bagatin - DERMAPEN terapija s mikroiglicama 12. listopad 2013.

Novosti

Novi tretman u Poliklinici Bagatin - DERMAPEN terapija s mikroiglicama

Vrlo efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka

Koža je naš najveći organ koji zahtijeva posebnu pažnju, no nažalost, nismo uvijek u mogućnosti obraniti je od svih utjecaja životnog stila i aktivnosti koji ostavljaju vidljive posljedice na površini kože. Stres je česti uzročnik zbog kojeg naša koža gubi sjaj i mladenački izgled uslijed gubitka elastičnosti i kolagena, no i razni ožiljci od akni, strija ili operacija mogu ostaviti nepravilnosti na našoj koži zbog kojih se osjećamo nesigurno. DERMAPEN je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat i time uspješno ublažava nepravilnosti na koži. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, DERMAPEN ima poseban vertikalni kut uboda koji bolje tretira teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana) te tako pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu.

DERMAPEN koristi veoma sitne kirurške iglice koje ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no svejedno naš organizam reagira na intruziju mikroiglicama i živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina. Na taj način stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Vrlo efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

DERMAPEN terapija s mikroiglicama je vrlo efikasna nekirurška metoda, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija, a preporuča se svima koji žele ublažiti i smanjiti bore, ublažiti razne ožiljke (akne, operacija, opekotine), pomladiti i zategnuti kožu te poboljšati apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za DERMAPEN terapiju s mikroiglicama ili se želite odmah naručiti slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".