×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi automobil za SOS Dječje selo 23. prosinac 2019.

Novosti

Novi automobil za SOS Dječje selo

Kao 'točka na i' još jednoj godini iza nas, vrhunac naših brojnih božićnih aktivnosti nanovo je došao u obliku novog automobila kojeg smo poklonili SOS Dječjem selu Hrvatska.

Svaki dan, svako dijete zaslužuje biti sretno i voljeno. Obitelj, kao stup društva, posebice sudjeluje u izgradnji vrijednosti i osjećaja pripadnosti djeteta, a nama najdraža obitelj, ujedno i vjerojatno najveća u Hrvatskoj, upravo je Dječje selo Hrvatska koje podupiremo već dugi niz godina.

Božićno darivanje

Tu se djeca uče vrijednostima, dijele odgovornosti i stvaraju odnose koji traju cijeli život, što im daje čvrstu podlogu na kojoj mogu nastaviti izgrađivati svoje živote. To je posao njihovih mama, teta, učitelja, ravnatelja, trenera… a uloga nas, kao zajednice, jest da im pružimo maksimalnu podršku i damo vjetar u leđa.

Svoj zadatak, kao dugogodišnjih prijatelja, ozbiljno shvaćamo tako da smo i ove godine SOS Dječjem selu Hrvatska poklonili automobil Škoda Octavia Combi Style. Želja nam je da im olakšamo svakodnevne aktivnosti koje zahtijevaju brzi transport, poput odlaska na edukacije, u škole i vrtiće, na treninge, na potrebne terapije, u nabavku namirnica za svakodnevni rad i slično.

poklon Poliklinike Bagatin

Uz automobil koji smo im osigurali prošle godine, ove smo njihov vozni park obogatili s još jednim vozilo za što vjerujemo da će štićenicima i Dječjeg sela Ladimirevci i Dječjeg sela Lekenik biti od velike pomoći.  

U svojim pohodima nismo bili sami! Osim Djeda Božićnjaka koji nam je šapnuo želju, posebice se zahvaljujemo našim partnerima - odvjetničkom društvu „Knezović & Partneri“ te udruzi „Pomaganje je uvijek IN“ koji nam pomažu da želje ispunimo! Bez njihove pomoći i same činjenice da su uvijek spremni sudjelovati, ovako nešto veliko ne bi bilo moguće.

Škoda

SOS Dječje selo Hrvatska brine se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Život u SOS Dječjem selu nalikuje životu svake obitelji. Svako dijete unutar Dječjeg sela ima svoju SOS mamu koja s njime gradi blizak odnos pružajući mu sigurnost, ljubav i stabilnost. Također, osim SOS mama, u Dječjem selu postoji SOS obitelj koja pruža obiteljsko zajedništvo i vraća povjerenje u obitelj kao elementarnu životnu zajednicu.

 

Svako dijete preko svoje SOS zajednice stvara temelje za aktivan život u zajednici. Veseli nas da smo i mi doprinijeli ostvarenju velikog cilja.

automobil

Prema riječima ravnatelja Poliklinike Bagatin: „Božić nas posebice poziva da pokažemo toplo srce, svatko od nas može biti heroj. I mali znak pažnje dovoljan je za promjenu“.

Ne nose svi heroji plašt! Heroj ste i vi.  Doprinesite da svako dijete bude voljeno i sretno te da odrasta uz podršku i sigurnost toplog doma.

Ako želite donirati sredstva za poboljšanje uvjeta korisnika, možete ih kontaktirati na:

SOS Dječje selo Hrvatska

Zavrtnica 5/III
10 000 Zagreb, Hrvatska
tel. +385 1 4610066
fax +385 1 4618208
e-mail: info@sos-dsh.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".