×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin u novoj sezoni ekstremnih makeovera 28. siječanj 2019.

Novosti

Poliklinika Bagatin u novoj sezoni ekstremnih makeovera

Na vašim malim ekranima kreće još jedna sezona ekstremnih makeovera, odnosno, velikih životnih transformacija pet žena u suradnji Poliklinike Bagatin i televizijske kuće Nova TV.

Ekstremni makeover prilog je u emisiji In Magazin koji se sezonski emitira na Novoj TV. Poliklinika Bagatin, pod vodstvom doktora Tomice i Dinka Bagatina, sudjeluje u Ekstremnim makeoverima od samih početaka emitiranja. Naša je želja odabranim kandidatkinjama omogućiti priliku za novi početak, dati im nadu, riješiti ih nekog velikog kompleksa, možda i boli, vratiti im osmijeh na lice te onaj osjećaj zadovoljstva samom sobom. Misija ekipe Nove TV, pak, je predstaviti životne priče dobitnica na jedan poseban, osjećajan i prihvatljiv način, pratiti njihov put promjene i na kraju svima nama i gledateljima pokušati prenijeti tu njihovu emociju i sreću postignutim rezultatom.

Nova TV ekstremni makeover

Ove sezone pratite pet velikih životnih transformacija nastalih uspješnom suradnjom vrhunskih stručnjaka Poliklinike Bagatin i odabranih kandidatkinja.

Problemi naših kandidatkinja u ovoj sezoni bili su specifične prirode. Svaka od njih zračila je na svoj prekrasan način, pričala svoju bogatu životnu priču, no svaka od njih imala je i svojevrsni 'teret' koji je potajno nosila i koji ju je mučio. Ono što im je svima zajedničko je ogromna želja za poboljšanjem izgleda i za pozitivom promjenom života.

Magdalena, Željka, Ana, Mateja i Dragana ovogodišnje su heroine koje ćete imati priliku pratiti na malim ekranima u svim fazama, od upoznavanja pa sve do ostvarenja njihovih želja.

Nova TV ekstremni makeover

Naše je najveće zadovoljstvo što smo im, pomoću određenih zahvata i tretmana, vratili samopouzdanje, zadovoljstvo i veseli duh što ćete, nadamo se, primijetiti na njihovom novom 'ja'. Izuzetno smo ponosni na njihovu hrabrost i odvažnost, ali i na članove njihovih obitelji koji su im bila neizmjerna podrška, a iskreno, i nama su posebno prirasli srcu.  

Pratite njihove rezultate jer su zaista, kao i naše dobitnice, zapanjujući, impresivni i inspirativni.

Sve kandidatkinje i njihove priče pratite i na našoj posebnoj web stranici za sve makeover dobitnice na www.bagatin-makeover.hr, na našem Facebook profilu te u tjednim emisijama IN magazina na Novoj TV - srijedom i četvrtkom, idućih pet tjedana!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.