×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Nova adresa Poliklinike specijalizirane za estetsku kirurgiju 23. travanj 2019.

Novosti

Nova adresa Poliklinike specijalizirane za estetsku kirurgiju

Estetska kirurgija Poliklinike Bagatin, nakon gotovo 25 godina rada u samom centru Zagreba, preselila se u novu, veću, prostraniju zagrebačku lokaciju – na adresu Frana Folnegovića 1c!

Estetska kirurgija može vam promijeniti život na način da vam omogući da se osjećate bolje u vlastitom tijelu. Utječe na vaše samopouzdanje, osjećaj sigurnosti, poboljšava kvalitetu života, povećava hrabrost i odvažnost. Doprinosi uspjehu u mnogim životnim situacijama.

 

Skroman početak

Upravo to je bila motivacija kroz više od dva desetljeća postojanja i rada Poliklinike Bagatin na adresi u centru grada Zagreba. Poliklinika Bagatin utemeljena je davne 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kirurga.

Predanost poslu i odnos prema pacijentu bile su njegove nevjerojatne vrline, a u predivnom sjećanju mnogih ostao je i zbog 'pro bono' korekcija rascjepa usne nosa i nepca, najčešće izvođenih kod male djece, što ga zaista čini jednim od najistaknutijih doktora u povijesti hrvatske medicine.

braća Bagatin

Skromni početak svoje ordinacije pronašao je u stanu u samom centru grada Zagreba, na adresi Kneza Višeslava 14, na nekoliko desetaka kvadrata, gdje su mu se, s vremenom, u radu pridružili i njegovi sinovi Tomica Bagatin, plastični kirurg glave i vrata te Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija.

Kasnije, 2006. godine Polikliniku Bagatin preuzimaju braća Bagatin na čelu sa svojim bratom, ravnateljem Ognjenom Bagatinom i nastavljaju uspješno koračati putem koji je započeo njihov otac.

 

Nova adresa destinacije za ljepotu

Dvije operacijske sale, četiri ordinacije, sobe za opservaciju, apartman, fotostudio, najnovije tehnologije i sofisticirani uređaji poput Vectra XT 3D fotosimulatora te najjači liječnički i medicinski tim koji broji čak 20 članova ukratko su rezime onoga što vas čeka na velikih 500 kvadrata nove adrese Poliklinike specijalizirane za estetsku kirurgiju.

recepcija

Sve su ordinacije moderno uređene, odišu prozračnošću i komocijom za što bolji ugođaj, a nova operacijska sala opremljena je najnovijim uređajima u svrhu vaše sigurnosti.

Dolazite li iz inozemstva ili želite intimu te diskreciju sebe i svoje pratnje, na raspolaganju vam je i prostrani apartman.

kirurška sala

Doktorski tim koji će vas u stopu pratiti od prvog ulaska u Polikliniku pa do zadovoljnog osmijeha na odlasku vođen je doktorima Bagatin, a sastoji se još od doktora Johanna Nemrave, specijalista opće kirurgije, subspecijalizanta plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije; doktorice Maje Malić, specijalistice otorinolaringologije; profesorice Katarine Šakić, specijalistice anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine te doktorice Judith Adrianne Deutsch, također specijalistice anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine.

kirurški tim

Podršku doktorskom timu pruža još 14 članova medicinskog tima – brižnih medicinskih sestara i medicinskih tehničara.

 

Najbolja međunarodna klinika za estetsku kirurgiju

Poliklinika Bagatin proglašena je najboljom međunarodnom klinikom za estetsku kirurgiju što je najbolja potvrda za predan rad i dugogodišnju tradiciju.

Danas smo uvjerljivo vodeća hrvatska privatna poliklinika specijalizirana za estetsku kirurgiju, dermatologiju, stomatologiju i kozmetologiju u regiji. Kombinacijom najnovijih tehnologija na tržištu te visoko educiranog medicinskog osoblja, postižemo vrhunske rezultate i neosporivo zadovoljstvo kod klijenata.

ordinacija

Uslugu na razini hotela s 5 zvjezdica pružamo na dvije lokacije u Zagrebu, na 900 kvadrata u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton te, na udaljenosti od svega 5 minuta hoda, u novotvorenoj Poliklinici za estetsku kirurgiju, a početkom 2019. godine otvorili smo svoja vrata na još jednoj novoj, trećoj lokaciji u prekrasnom gradu podno Marjana, najljepšem Splitu.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".