×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin ponovo je nominirana za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju 27. rujan 2019.

Novosti

Poliklinika Bagatin ponovo je nominirana za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Već treću godinu za redom Poliklinika Bagatin našla se u prestižnom društvu najboljih poliklinika na svijetu prema IMTJ-u, a ovoga puta nominirani smo u dvije kategorije.

Jedna od najprestižnijih svjetskih organizacija za promoviranje medicinskog turizma je IMTJ – International Medical Travel Journal. Nezavisna je organizacija, kojoj je glavni cilj zaštita i zadovoljstvo pacijenata, koji se postižu održavanjem kvalitete usluga i brigom o sigurnosti pacijenata.

Svake godine organiziraju konferenciju koja okuplja predstavnike najprestižnijih svjetskih medicinskih ustanova. Također, svake godine nominiraju i na kraju konferencije nagrađuju najbolje klinike u čak 19 kategorija.

Rad Poliklinike Bagatin je prepoznat od strane ove prestižne organizacije. Prethodne dvije godine smo bili nominirani u nekoliko kategorija, a 2017. godine smo osvojili nagrade za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju i najbolju marketinšku inicijativu.

IMTJ

Ove godine su ponovo nominirani u našim 'pobjedničkim' kategorijama – za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju i za najbolju marketinšku inicijativu te se nadamo da će ovo opet biti dobitna kombinacija za nas.

Otvorili smo vrata naše nove, veće i prostranije lokacije Poliklinike specijalizirane za estetsku kirurgiju te proširili naš kirurški tim.

Uz doktore Tomicu i Dinka Bagatin, naš kirurški tim se sastoji od doktora Johanna Nemrave, specijalista opće kirurgije, subspecijalizanta plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije; doktorice Maje Malić, specijalistice otorinolaringologije; profesorice Katarine Šakić, specijalistice anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine te doktorice Judith Adrianne Deutsch, također specijalistice anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine. Velika podrška doktorima su medicinske sestre i medicinski tehničari.

Širimo ponude zahvata estetske kirurgije, naši se liječnici kontinuirano educiraju u svojim poljima, radimo na certifikatima i akreditacijama za kvalitetu i veselimo se svakom sretnom i zadovoljnom klijentu.

Nova lokacija za kirurgiju

Cijele godine radimo na marketinškim inicijativama, gdje pokušavamo na što bolji način predstaviti sadašnjim i budućim klijentima sve ono što Poliklinika Bagatin nudi – široku paletu usluga koje izvode vrhunski stručnjaci uz pomoć najsuvremenije tehnologije.

Početkom rujna smo, uz predstavljanje naše nove anti-age kampanje, predstavili i naš novi, redizajnirani logo, kojim želimo biti u korak s trendovima i pokazati da smo nadišli Hrvatsku i postali međunarodna poliklinika.

IMTJ Medical Travel Summit 2019 se održava od 1. do 3. prosinca u Berlinu. Naši predstavnici će i ove godine predstavljati Polikliniku, ali i Zagreb i Hrvatsku i pokazati kako razvoj medicinskog turizma nije rezerviran samo za svjetske klinike, nego za sve one koje pokazuju trud i brigu za svoje klijente.

Nadamo se da će i ove godine naš predani rad biti prepoznat i da će se naši predstavnici vratiti u Zagreb s nagradama!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".