×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Nominacije za najbolju međunarodnu kliniku 14. veljača 2017.

Novosti

Nominacije za najbolju međunarodnu kliniku

Poliklinika Bagatin nominirana je od strane IMTJ organizacije za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju te za inicijativu u marketingu po pitanju brendiranja Poliklinike.

IMTJ organizacija djeluje na području medicinskog turizma i ujedno okuplja najprestižnije svjetske medicinske ustanove.

Svjetski poznata organizacija IMTJ (International Medical Travel Journal) osnovana je 2007. godine kao odgovor na znatno povećani interes za medicinskim turizmom, a svojim članovima pruža uvid u sektor medicinskih putovanja diljem svijeta, turizma, ponude i trendova.

Također, pruža mnoge informacije po pitanju glavnih izazova u ovoj industriji kao što su zdravstveno i putno osiguranja, akreditiranje, marketinga i promocije destinacija, kvalitete usluge, sigurnosti bolesnika te izmjene iskustva kod međunarodnih pacijenata.

Web-novosti_PB_848x364px_406

Poliklinika Bagatin punopravna je članica IMTJ organizacije čime smo stali 'uz bok' velikim svjetskim i europskim destinacijama te zdravstvenim ustanovama.

Kao kruna svih dosadašnjih aktivnosti u brendiranju Hrvatske i Zagreba kao top destinaciju te promociji poliklinike stranim pacijentima i klijentima, nominirani smo za dvije prestižne nagrade na ovogodišnjem IMTJ summitu.

Prva nominacija je u kategoriji najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju, a druga nominacija podrazumijeva inicijativu u marketingu po pitanju pozicioniranja i brendiranja Poliklinike. Budući da su nominacije bile otvorene u svim dijelovima svijeta, konkurencija je doista velika, no vjerujemo da će stručna komisija znati prepoznati sve naše uložene napore.

Pozicionirati Hrvatsku kao top destinaciju na svjetskoj karti medicinskog turizma, a potom i Polikliniku Bagatin kao privatnu polikliniku broj 1 u regiji, nije bio ni malo lak zadatak. Suradnja s lokalnim i državnim institucijama poput Hrvatske gospodarske komore, različitih ministarstva - Turizma, Zdravstva, Vanjskih i europskih poslova, Ureda predsjednice, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Zagreba pokazala se kao ključnom i izuzetnom važnom stavkom.

Web-novosti_PB_848x364px_405

Zajedničkim naporima i suradnjom kreirali smo Destination Guide, vodič na engleskom jeziku kroz sve potrebne informacije o Zagrebu kao top turističkoj destinaciji, kao i kroz usluge Poliklinike Bagatin.

Podrška projektu stigla je i od Medical Tourism Associationa, najpoznatije globalne neprofitne udruge za medicinski turizam, koja je putem svojih komunikacijskih kanala i društvenih mreža s dosegom od preko milijun i pol članova promovirala naš vodič u digitalnom obliku.

Maksimalno smo se posvetili networkingu - uspostavili smo kontakt s uredima HTZ-a u inozemstvu, ostvarili smo određena članstva poput onoga u Američkom stomatološkom udruženju, na domaćem terenu udružili smo se s brojnim partnerima – kvalitetnim klinikama što strani klijenti sve više prepoznaju. Odlazili na konferencije, predstavili se suradnicima na sajmovima i kongresima…

Web-novosti_PB_848x364px_403

Kvaliteta usluge estetske kirurgije u Poliklinici Bagatin na najvišem je nivou, a sada smo vam ukratko predstavili samo neke od marketinških aktivnosti koje smo poduzeli. Preostaje nam marljivo raditi i dalje kako bismo ostvarili svoj cilj te strpljivo čekati 26. travnja kada slijedi proglašenje pobjednika.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".