×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Naša nova poliklinika u Green Gold Toweru u Zagrebu 18. lipanj 2013.

Novosti

Naša nova poliklinika u Green Gold Toweru u Zagrebu

U sklopu nove lokacije proširena je ponuda na dermatologiju i venerologiju

San se napokon ostvario! Nova Poliklinika Bagatin otvorila je svoja vrata. Prije nekoliko mjeseci odlučili smo zaokružiti priču o brizi i njezi kože lica i tijela te upotpuniti spektar svojih estetskih usluga na novu medicinsku djelatnost - dermatovenerologiju. Cijela priča odvijat će se u novoj Poliklinici Bagatin koja se nalazi u sklopu Green Gold Towera, na 10. katu, iznad hotela DoubleTree by Hilton Zagreb. Prva Poliklinika Bagatin i dalje će svoje usluge plastične i maksilofacijalne kirurgije pružati na staroj adresi u samom centru Zagreba.

U luksuzno i moderno novouređenim prostorima, na 152m², prostire se elegantna poliklinika gdje se uz usluge dermatologije nude i estetski tretmani za lice i tijelo. Naša nova Poliklinika mjesto je gdje se svakodnevne brige, stres i napetosti ostavljaju sa strane i gdje se uz pomoć vrhunskih tretmana namijenjenih za opuštanje, pomlađivanje, regeneraciju i detoksikaciju postiže ravnoteža tijela i unutarnjeg mira.

ezembed

U dermatološkom odjelu naše Poliklinike nova doktorica, Snježana Kramarić, lliječnik specijalist dermatovenerolog dijagnosticirati će promjene na vašoj koži, noktima, vlasištu i kosi te vam preporučiti odgovarajuće liječenje. Primjerice, u slučaju da želite učiniti pregled madeža uz dermatoskopiju ili drugih tumora na koži, ako imate promjene na koži za koje smatrate da su posljedica virusne infekcije ili su nalik alergijskoj reakciji kože, ako želite liječiti akne, crvenilo lica, hiperpigmentacije, ako želite stručnu anti-age konzultaciju ili bilo koju korekciju iz područja estetske dermatologije, sada to možete učiniti na novoj lokaciji Poliklinike Bagatin. Također ćete moći napraviti dermatološki i venerološki pregled.

Dr. Snježana Kramarić diplomirala je na Medicinskom fakultetu  Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz dermatovenerologije odradila je u Klinici za dermatovenerologiju u KBC Osijek i KBC Zagreb.  Završila je stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Redovito sudjeluje na tečajevima trajne edukacije te prisustvuje raznim kongresima iz struke. Član je Hrvatskog  dermatovenerološkog društva i licencirana od strane Hrvatske liječničke komore.

Nove usluge Poliklinike Bagatin zamišljene su kao proširenje estetske kirurgije i tretmana uz koje sada možete obaviti baš sve što trebate, od redovne, bazne njege i održavanja do dermatoloških pregleda i liječenja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za estetsku dermatologiju ili se želite naručiti na tretman ili pregled slobodno nas nazovite telefonski na 01/46 10 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".