×

50% popusta na epilaciju

Saznajte više

Naša Poliklinika i časopis Story daruju vrijedan makeover „Smršavi do ljeta“ 19. veljača 2016.

Novosti

Naša Poliklinika i časopis Story daruju vrijedan makeover „Smršavi do ljeta“

Isprobajte sreću i osvojite putovnicu za idealnu ljetnu figuru

Vjerujemo da već znate da naša Poliklinika često ostvaruje snove? Pa krećemo ponovno! U suradnji s časopisem Story darujemo tri vrijedna makeovera „Smršavi do ljeta.“ Ukupna vrijednost makeovera iznosi 20.000 kuna po osobi, a uključuje neinvazivne tretmane oblikovanja tijela – Med2Contour ultrazvučnu terapiju, Zerona hladni laser, Venus Legacy multipolarnu radiofrekvenciju  i limfnu drenažu, nutricionističko savjetovanje uz izradu plana prehrane, medicinsku analizu sastava tijela i praćenje napretka.

Story & Poliklinika Bagatin makeover

Dobitnike će odabrati stručni žiri naše Poliklinike u suradnji s našim prijateljicama i ambasadoricama – ANOM BEGIĆ TAHIRI, ECIJOM OJDANIĆ i INDIROM LEVAK. Nakon odluke kandidati kreću s individualiziranim dvomjesečnim programom, pod budnim okom naših stručnjaka, a do ljeta mogu očekivati predivnu figuru!

Story & Poliklinika Bagatin makeover

PROGRAM MRŠAVLJENJA

1. Seca medicinska analiza sastava tijela

Na početku programa svaki kandidat će napraviti medicinsku analizu sastava tijela uz pomoć Seca mBCA 515 analizatora, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam. Svi podaci dobiju se na temelju visine, godina, spola i stupnja tjelesne aktivnosti osobe koja se mjeri. Ovaj analizator je izuzetan alat koji pomaže kod detaljnog praćenja rezultata mršavljenja.

Story & Poliklinika Bagatin makeover

2. Nutricionističko savjetovanje i praćenje 

Nutricionističko savjetovanje obuhvaća procjenu trenutačnog  zdravlja i prehrambenih navika, kao i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih parametara, naša magistra nutricionizma analizirati i procijeniti nutritivni status organizma kandidata, izmjeriti koliko energije zahtijeva njegov životni stil te izraditi smjernice koje će mu pomoći u izboru optimalnih namirnica i fizičke aktivnosti kako bi postigao i zadržao željene rezultate.

3. Izrada jelovnika (plana prehrane)

Planiranje prehrane podrazumijeva sastavljanje plana o vrsti namirnica i obroka prema energetskim i prehrambenim potrebama, primjenjujući prehrambene standarde. Prehrambeni standardi predstavljaju preporučeni dnevni unos energije, hranjivih i zaštitnih tvari neophodnih za održavanje fizioloških funkcija organizma i zdravlje pojedinca. Individualni plan jelovnika za kandidate radit će se na bazi dva tjedna, a namijenjen je za usvajanje pravilnih prehrambenih navika, ali i kao pomoć u izboru optimalnih namirnica.

4. Tretmani smanjenja obujma

U svojoj ponudi imamo tri već poznata tretmana oblikovanja tijela – Zerona hladni laserMed Contour ultrazvučnu terapiju i Venus Legacy multipolarnu radiofrekvenciju. U ovom programu naglasak ćemo staviti na Zerona hladni laser koji je idealan za smanjenje obujma.

Story & Poliklinika Bagatin makeover

Zerona je neinvazivna procedura za oblikovanje tijela koja koristi hladnu lasersku zraku, što znači da nema boli, niti vremena oporavka. Mnogobrojna istraživanja dokazala su učinak ovog lasera na trbuh, bokove i bedra te je nakon 17 kliničkih studija odobren od jedne od najrigoroznijih agencija za hranu i lijekove - FDA.  Zerona otapa masnoću stvarajući poru na masnoj stanici kroz koju se njen sadržaj izlučuje putem limfnog sustava. Tretman traje 30 minuta, a preporučuje se razmak od  7 do 10 dana između tretmana za najbolje rezultate.

Stoga, prijavite se na „BEAUTY MAKEOVER“ i ispunite svoje želje! Kupon za prijavu izlazi 24.02.2016. u sklopu časopisa STORY. Sretno! 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".