×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Naš dr. Tomica Bagatin na naprednoj Allergan edukaciji o primjeni dermalnih filera i Vistabela 15. srpanj 2015.

Novosti

Naš dr. Tomica Bagatin na naprednoj Allergan edukaciji o primjeni dermalnih filera i Vistabela

Radionicu je održao prestižni plastični kirurg dr. Mauricio de Maio

Naš dr. Tomica Bagatin na naprednoj Allergan edukaciji o primjeni dermalnih filera i Botoxa

Početkom mjeseca srpnja tvrtka Allergan održala je radionicu o primjeni dermalnih filera i Vistabela pod nazivom „Introduction to the MD CodesTM: "Train-the-trainer" Expert Forum“ u Pragu, Češka. Na prestižnoj radionici sudjelovao je naš dr. Tomica Bagatin, ovlašteni Allergan trener za primjenu dermalnih filera u Hrvatskoj i regiji. 

Naprednu radionicu u aplikaciji dermalnih filera i Vistabela vodio je prestižni plastični kirurg dr. Mauricio de Maio koji je jedan od istaknutih stručnjaka i voditelj Allergan Akademije. Radionica je namijenjena za već iskusne kirurge i ovlaštene trenere koji su članovi globalne zajednice Allergan Medical Instituta čiji član je i naša Poliklinika s dr. Tomicom Bagatin.

Naš dr. Tomica Bagatin na naprednoj Allergan edukaciji o primjeni dermalnih filera i Botoxa

Fokus radionice je bio na primjeni najnovijih tehnika i tretmana u prirodnom oblikovanju lica s ciljem da se postigne cjelokupno pomlađivanje. Dr. Mauricio de Maio je cijenjeni stručnjak s dugogodišnjim iskustvom na temelju kojega je razvio vlastiti pristup u tretiranju zasebnih područja lica kako bi postigao cijeli, prirodan i nekirurški face lift. Takav pristup obuhvaća osvježenje cijeloga lica za suptilnije i autentičnije rezultate koji prate prirodne karakteristike i mimiku lica.

Naš dr. Tomica Bagatin na naprednoj Allergan edukaciji o primjeni dermalnih filera i Botoxa

Tvrtka Allergan  proizvodi poznate Juvéderm dermalne filere s hijaluronskom kiselinom. Novom Juvéderm Vycross tehnologijom koju čine: Voluma, Volbella i Volift postižu se blaži, ugodniji i prirodniji rezultati koji duže traju. Iz toga razloga Juvederm fileri su prvi izbor i naših doktora u Poliklinici Bagatin. Juvéderm Volift dermalni fileri idealni su za srednje duboke i duboke bore na području lica, kao i za povećanje usana, dok su Juvéderm Volbella fileri najbolji za osjetljivo područje oko očiju, za horizontalne bore na čelu, kao i za vertikalne bore iznad gornje usne. Juvéderm Voluma fileri koriste se za podizanje lica na jagodicama, kao i za oblikovanje cijele donje trećine lica i oblikovanje donje čeljusti.

U našoj Poliklinici naši doktori posebno naglašavaju rad koji uključuje cjeloviti pristup i pritom se čuva prirodna animacija lica, a same korekcije ostavljaju mladenački efekt čime postižemo odlične rezultate i krajnje zadovoljstvo naših klijenata. 

Želite li saznati koji od tri navedena dermalna filera Vycross tehnologije je idealan za vas i koji je najprimjereniji vašoj dobi i stanju kože, naručite se na konzultacije s našim doktorima telefonski na 01/46 10 225, mailom na info@bagatin.hr ili putem naše aplikacije na web stranici

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".