×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Nagrada za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju 27. travanj 2017.

Novosti

Nagrada za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Veliko priznanje struke

Poliklinika Bagatin upravo je osvojila nagradu i veliko priznanje za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju u 2017. godini! Također, od strane organizatora, IMTJ organizacije, nominirani smo i za inicijativu u marketingu po pitanju brendiranja Poliklinike gdje smo ušli u top 3 najboljih klinika u svijetu.

dddddd

Vodeći događaj u industriji turizma i zdravstva, IMTJ Medical Travel Summit 2017., ove se godine održao u Opatiji. Od velikog je značaja za hrvatsko gospodarstvo jer je prisustvovalo gotovo 350 predstavnika najvećih svjetskih institucija iz industrija zdravlja i turizma, a iz više od 45 zemalja svijeta.

O veličini i važnosti summita govori i činjenica da se do sada održavao u Dubaiju, Londonu i Madridu, što našu Hrvatsku i bajnu Opatiju svrstava u društvo vodećih destinacija svijeta. Poliklinika Bagatin bila je i ponosni srebrni sponzor ovog događaja, zbog čega smo se našli 'uz bok' vrhunskim svjetskim klinikama.

Web-novosti_PB_848x364px_455

Organizacija IMTJ slavi izvrsnost te postignuća pružatelja usluga diljem svijeta zbog čega se svake godine dodjeljuju nagrade najboljima kroz 19 kategorija.

Svi dosadašnji napori Poliklinike Bagatin u pozicioniranju Hrvatske kao top destinacije na svjetskoj karti medicinskog turizma, a potom i naše Poliklinike kao privatne poliklinike broj 1 u regiji, prepoznati su od strane organizacije zbog čega smo bili nominirani u čak dvije kategorije.

Nominacije su pristizale iz svih dijelova svijeta što dobiveno priznanje za najbolju međunarodnu kliniku čini još većim. 

Nominacija u kategoriji marketinga, za najbolju međunarodnu marketinšku inicijativu po pitanju brendiranja Poliklinike, jednako je vrijedna.

Aktivnosti poput intenzivne suradnje s lokalnim i državnim institucijama poput Hrvatske gospodarske komore, različitih ministarstva - Turizma, Zdravstva, Vanjskih i europskih poslova, Ureda predsjednice, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Zagreba pokazale su se ključnima i izuzetno važnima. 

Destination Guide, vodič na engleskom jeziku kroz sve potrebne informacije o našim uslugama i Zagrebu kao top turističkoj destinaciji, sudjelovanja na međunarodnim konferencijama, formiranje odjela za medicinski turizam… doveli su nas do samoga finala, među 3 najbolje klinike na svijetu. 

Dokaz hrvatske kvalitete usluge, važnosti destinacije i zajedničkog rada, velika su postignuća naših partnera. Tako je Specijalna bolnica Sv. Katarina, specijalizirana za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, proglašena najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom.

Web-novosti_PB_848x364px_456

Poliklinika Rident osvojila je priznanje za najbolju međunarodnu dentalnu kliniku godine, a Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost u kategoriji najbolje međunarodne očne klinike osvojila je visoko 2. mjesto.

Za kraj, zamolili smo ravnatelja Poliklinike Bagatin, gospodina Ognjena Bagatina, da nam da svoj komentar:

’Kvaliteta usluge estetske kirurgije u Poliklinici Bagatin na najvišem je nivou, jednako kao i marketinške aktivnosti koje smo poduzeli ne bi li se u što boljem svjetlu prezentirali inozemnim potencijalnim klijentima i pacijentima. Ovom nagradom za naš smo predani rad dobili potvrdu od strane struke.

Došla je kao 'kruna' na potvrdu kvalitete od strane naših pacijenata koji nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje. Jednako sam ponosan i na našu drugu nominaciju koja nas je svrstala među top 3 klinike u svijetu kada su u pitanju marketinške aktivnosti. Ponosan sam i zahvalan svakom članu svog tima koji je svojom predanošću i ljubavlju prema onome što radimo, doprinio priznanju. Vi ste moji superheroji!'

Web-novosti_PB_848x364px_454

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".