×

info telefon +385 1 46 10 225

Mikropigmentacija – nova usluga u ponudi 15. veljača 2019.

Novosti

Mikropigmentacija – nova usluga u ponudi

Voljeli biste uvijek izgledati dotjerano i njegovano? 

Osim brojnih neinvazivnih tretmana kojima marljivo brinemo o vašoj koži lica i ispunjavamo sve vaše želje, našu smo ponudu obogatili i novom uslugom – mikropigmentacijom, odnosno, trajnom šminkom.

trajna šminka

 

Naše cijelo tijelo je asimetrično pa samim time i lice ima određene nejednakosti, uz blagi oblik asimetrije.

Bilo da se radi o nejednakim obrvama, svijetlim dlačicama, nejednakoj gustoći i dužini trepavica te samih očiju ili pak usnicama koje vape za pravilnom konturom ili većim izgledom, metoda mikropigmentacije pokazala se kao idealno rješenje.

U nekoliko pravilnih poteza licu se može podariti simetričan i prirodan izgled, uz decentan make-up.

mikropigmentacija

 

Mikropigmentacija se radi ultratankom akupunkturnom iglom i sofisticiranim kompjuteriziranim aparatom koji omogućava savršenu preciznost aplikacije mikropigmenata u kožu.

Iscrtavanje obrva, usana ili kapaka trajnom šminkom je bezbolan tretman, koji je pritom dugotrajniji, precizniji i sigurniji.

Danas je ukorak s trendovima, pojednostavljen, i služi isključivo u svrhu decentnog uljepšavanja s trajnim učinkom, a može se raditi bez obzira na tip kože.

LONG-TIME-LINER® Conture® Make Up najnaprednija je i najkvalitetnija trajna šminka na svijetu što je bilo presudno prilikom odabira uređaja kojim ćemo ovu uslugu pružati vama, našim klijenticama. Metoda je klinički ispitana, medicinski priznata i odobrena prema EFDS europskom standardu.

 

mikropigmentacija

Sam sustav razvijen je u suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima kako bi se ispunili visoki estetski zahtjevi klijentica diljem svijeta, a samim time i klijentica Poliklinike Bagatin.

Također, ovaj njemački sustav propisuje vrlo iscrpne, višemjesečne edukacije iz teoretskog i praktičnog dijela za svakog budućeg stručnjaka u mikropigmentaciji.

Naše su medicinske kozmetologice uložile puno vremena, znanja i svog umijeća kako bi uspješno položile sve testove, zadovoljile visoke standarde i dobile potrebne certifikate za rad.

 

iscrtavanje tuša

Najpopularniji su zahvati iscrtavanja usana čime im se daje na decentnom volumenu, iscrtavanje očiju u vidu stavljanja uske crte na kapak kako bi se dao vizualni volumen trepavicama (tzv. izvlačenje tuša), ili korekcija, tj. oblikovanje obrva čime se licu daje karakter.

Kod obrva je moguće popuniti praznine, izjednačiti same obrve ili ih naglasiti ukoliko su one potpuno svijetle što, naravno, ovisi o samoj dlaci.

Kako je na raspolaganju 15 različitih pigmenata samo za obrve, željena boja i sam oblik definira se na konzultacijama, netom prije tretmana.

 

iscrtavanje obrva

Naglašene oči uvijek su poželjne što često pokušavamo postići maskarom i tušem za oči.

Kod trajne šminke radi se upravo to, podcrtavanje očnog kapka kojim se boja aplicira uz sam korijen trepavica, kako bi one izgledale gušće i punije.

Za senzualne usnice na raspolaganju je čak 30 različitih nijansi kojima se blijede i male usnice mogu vizualno povećati i/ili pigmentirati željenom bojom - iscrtavanjem ruba usnica ili popunjavanjem cijelih usnica.

Sve detaljne informacije o tijeku tretmana mikropigmentacije, prednostima, kvaliteti pigmenata, trajanju make up-a, razlikama u odnosu na druge metode te eventualnim mjerama opreza možete pročitati ovdje.

Za termin konzultacija kontaktirati nas možete putem našeg maila info@bagatin.hr ili na telefon 01 4610 225.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.