×

info telefon +385 1 46 10 225

MeDioStar NeXT PRO XL novi medicinski laser za lasersku epilaciju 06. listopad 2016.

Novosti

MeDioStar NeXT PRO XL novi medicinski laser za lasersku epilaciju

Suvremenom tehnologijom do lijepe, glatke i zdrave kože 

Naša Poliklinika je referentni centar za čak tri proizvođača lasera - njemačku tvrtku Asclepion koju karakterizira dugogodišnje iskustvo u proizvodnji najsuvremenijih lasera, američku tvrtku Erchonia, vodećeg svjetskog proizvođača hladnih lasera za oblikovanje tijela i američku tvrtku Biolase, vodećeg svjetskog proizvođača dentalnih lasera. Naša Poliklinika u svojoj ponudi ima čak osam lasera kojima se mogu tretirati gotovo svi estetski problemi.

Većina žena zna koliko je naporno održavati kožu uvijek prekrasno glatkom i bez dlačica. Upotreba britvica, voska ili krema za depilaciju postali su sastavni dio života skoro svake žene. Zasigurno je svaka od njih bar jednom u životu pomislila: „Želim ih se riješiti zauvijek!“.

Vrhunski njemački stručnjaci tvrtke Asclepion Laser Technologies udružili su svoja znanja i iskustva te osmislili najnoviji diodni medicnski laser - MedioStar Next PRO XL za sigurnu i dugotrajnu epilaciju kojeg od sada možete pronaći u ponudi naše Poliklinike. Uređaj koji u sebi krije tajnu lijepe i zdrave kože, a koji je ujedno i zlatni standard laserskog uklanjanja dlaka.

Laserska epilacija

Prednosti novog MedioStar Next PRO XL lasera

  • Veća snaga od 2400 W koja osigurava lakše i brže prodiranje do najdubljih folikula dlake. Omogućava vrlo brze impulse koji se emitiraju na visokoj frekvenciji, čime se dobivaju bolji rezultati i veća sigurnost.
  • Tehnologija više valnih duljina - Nastavak lasera ima više valnih duljina što omogućava primjenu na svim fototipovima kože od od Fitzpatrick tip I (svijetla koža sa svijetlim dlačicama) do Fitzpatrick tip IV (vrlo tamna koža s tamnim dlačicama).
  • Visoko specijalizirani nastavci - omogućavaju tretmane na manjim i velikim površinama kože. Novi 360 nadzorni sustav hlađenja u potpunosti štiti kožu od opeklina i omogućava izvođenje tretmana u bilo kojem smjeru.
  •  Način rada  - Trajanje tretmana je maksimalno skraćeno, a čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te ugodan tretman za svakog klijenta.
MeDioStar NeXT PRO XL

 

Laserski tretmani su u Poliklinici Bagatin podijeljeni po regijama tijela. U suradnji s bankama Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. 

Ako vas zanima više informacija o laserskim tretmanima u našoj Poliklinici slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.