×

POPUSTI ZA VALENTINOVO

Saznajte više

MeDioStar NeXT PRO XL novi medicinski laser za lasersku epilaciju 06. listopad 2016.

Novosti

MeDioStar NeXT PRO XL novi medicinski laser za lasersku epilaciju

Suvremenom tehnologijom do lijepe, glatke i zdrave kože 

Naša Poliklinika je referentni centar za čak tri proizvođača lasera - njemačku tvrtku Asclepion koju karakterizira dugogodišnje iskustvo u proizvodnji najsuvremenijih lasera, američku tvrtku Erchonia, vodećeg svjetskog proizvođača hladnih lasera za oblikovanje tijela i američku tvrtku Biolase, vodećeg svjetskog proizvođača dentalnih lasera. Naša Poliklinika u svojoj ponudi ima čak osam lasera kojima se mogu tretirati gotovo svi estetski problemi.

Većina žena zna koliko je naporno održavati kožu uvijek prekrasno glatkom i bez dlačica. Upotreba britvica, voska ili krema za depilaciju postali su sastavni dio života skoro svake žene. Zasigurno je svaka od njih bar jednom u životu pomislila: „Želim ih se riješiti zauvijek!“.

Vrhunski njemački stručnjaci tvrtke Asclepion Laser Technologies udružili su svoja znanja i iskustva te osmislili najnoviji diodni medicnski laser - MedioStar Next PRO XL za sigurnu i dugotrajnu epilaciju kojeg od sada možete pronaći u ponudi naše Poliklinike. Uređaj koji u sebi krije tajnu lijepe i zdrave kože, a koji je ujedno i zlatni standard laserskog uklanjanja dlaka.

Laserska epilacija

Prednosti novog MedioStar Next PRO XL lasera

  • Veća snaga od 2400 W koja osigurava lakše i brže prodiranje do najdubljih folikula dlake. Omogućava vrlo brze impulse koji se emitiraju na visokoj frekvenciji, čime se dobivaju bolji rezultati i veća sigurnost.
  • Tehnologija više valnih duljina - Nastavak lasera ima više valnih duljina što omogućava primjenu na svim fototipovima kože od od Fitzpatrick tip I (svijetla koža sa svijetlim dlačicama) do Fitzpatrick tip IV (vrlo tamna koža s tamnim dlačicama).
  • Visoko specijalizirani nastavci - omogućavaju tretmane na manjim i velikim površinama kože. Novi 360 nadzorni sustav hlađenja u potpunosti štiti kožu od opeklina i omogućava izvođenje tretmana u bilo kojem smjeru.
  •  Način rada  - Trajanje tretmana je maksimalno skraćeno, a čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te ugodan tretman za svakog klijenta.
MeDioStar NeXT PRO XL

 

Laserski tretmani su u Poliklinici Bagatin podijeljeni po regijama tijela. U suradnji s bankama Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. 

Ako vas zanima više informacija o laserskim tretmanima u našoj Poliklinici slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".