×

Adventski popusti do 60%

Saznajte više

Ljetno radno vrijeme naše Poliklinike 17. srpanj 2014.

Novosti

Ljetno radno vrijeme naše Poliklinike

Saznajte kako radimo i kako nas možete kontaktirati tijekom ljeta

Ljetno radno vrijeme

S porastom temperatura i približavanjem godišnjih odmora vrijeme je za najavu ljetnog radnog vremena naše Poliklinike. U nastavku vam donosimo detaljan opis radnog vremena naših lokacija, kao i upute u kojima ćete saznati kako nas uvijek možete kontaktirati.

U razdoblju od 28.07. do 16.08. naša Poliklinika u centru grada, na adresi  Kneza Višeslava 14, neće raditi zbog kolektivnog godišnjeg odmora našeg medicinskog osoblja. U istom razdoblju naša druga Poliklinika, u Green Gold Toweru, na adresi Grada Vukovara 269a/10 radit će svakim danom, osim subotom, od 10 do 18 sati.

Također, naš Call Centar će biti otvoren za sve Vaše pozive i mailove te će Vam spremno odgovarati na sve Vaše upite u vremenu od 10 do 18 sati. Ukoliko nam pošaljete upit izvan tog vremena, na isti ćemo Vam odgovoriti sljedeći radni dan.

Ljetno radno vrijeme

Kontaktirati nas možete bilo kada mailom na info@bagatin.hr i putem web aplikacija Pitaj dr. Bagatina i Naruči se. Za vrijeme radnog vremena Poliklinike, ukoliko to želite, budite slobodni obratiti nam se telefonski na 01/46 10 225.

Ako ste naš postojeći pacijent ili netom prije naših godišnjeg odmora dolazite u našu Polikliniku na estetski zahvat dobit ćete poseban broj na kojem će Vam naše medicinsko osoblje biti dostupno 24 sata dnevno.

Ovdje smo da bismo Vam pružili najbolju moguću uslugu i Vaše zadovoljstvo nam je od iznimnog značenja. Želimo Vam ugodno i toplo ljeto!

Vaša Poliklinika Bagatin

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.