×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Laser Serum Infusion 31. kolovoz 2018.

Novosti

Laser Serum Infusion

Novi tretman za baršunasto i zategnuto lice! 

Infuzija za vitalnost vaše kože lica dolazi u pomno odabranoj kombinaciji Vistabela, hijaluronske kiseline te hidratantne otopine. Ovaj inovativan tretman naglasak stavlja na pomno osmišljen serum koji se unosi duboko u vašu kožu lica isključivo pomoću lasera i Cell Jet ultrazvuka. Najveća posebnost je da nema korištenja igle što ga čini jedinstvenim na tržištu.  A rezultat – svježa i blistava koža lica.  
 

Prva asocijacija koju imate na pojam 'infusion' zasigurno je nešto dubinski, nešto učinkovito, djelotvorno. I sama riječ označava ravnomjernu raspodjelu aktivnih tvari na mjesta na kojima su iste potrebne i gdje ih želimo. A upravo je to ono što i mi u Poliklinici Bagatin želimo postići s našim anti age tretmanima!
 

Web-novosti_PB_848x364px_654

Znanstvene studije potvrdile su da Vistabel, kada se u određenim koncentracijama aplicira u lice, može reducirati proizvodnju sebuma, točnije masti ili loja. Kako? Naime, znamo da se Vistabel inače aplicira u mišiće koje on 'umrtvljuje', no žlijezde lojnice o kojima je ovdje riječ nalaze se iznad mišića, površinski na koži, na dubini od 6 mm. Ostalo je samo pitanje kolike koncentracije Vistabela su potrebne te kako ga aplicirati, a da ne izazove paralizu, odnosno, parezu mišića.

 

Sinergija metoda

Savršenom i dobitnom kombinacijom pokazala se ona Vistabela, hijaluronske kiseline te hidratantne otopine koja, kad se pomiješa i ravnomjerno rasporedi po koži, daje joj onaj mekani, baršunasti izgled.

U Poliklinici Bagatin našli smo savršen način kako da ovaj savršeni serum postane savršena infuzija za kožu lica, i to bez injekcije – tretman Laser Serum Infusion.

Web_848x364px_39

Već se nebrojeno puta do sada pokazalo kako sinergijom metoda možemo dobiti vrhunske rezultate. Kod tretmana Laser Serum Infusion u glavnoj je ulozi Erbium frakcijski laser, koji radi matematički točne rupice na koži na dubini za koju ga programiramo te, na kraju, Cell Jet ultrazvuk. Naravno, svemu prethodi Skin Peeler mikrodermoabrazija kako bi se uklonio rožnati sloj koži i pripremilo lice na daljnje korake.

  1. Tretmanom frakcijskim laserom po licu koža lica se doslovno 'otvara' (dobili smo otvorene vertikalne kanale u koži)
  2. Serum se stavlja na lice i nježno utrljava u kožu.
  3. Cell Jet ultrazvukom, kroz vertikalne kanale na koži koje smo postigli frakcijskim laserom, serum se 'tjera' duboko u kožu čime se postiže ta željena 'infuzija'.

 

Višestruke dobrobiti

Na ovaj se način Vistabel nalazi u ravnomjernoj koncentraciji u cijelome licu - od donjih kapaka, obraza, nadusnice (a ne samo u borama mrštilicama i smijalicama) čime se postiže:

  • žlijezde lojnice će se stisnuti što će rezultirati manjom produkcijom loja
  • Vistabel djeluje i kao vazokonstrikt, odnosno, stišće krvne žile, što će u površinskom sloju gdje je stavljen utjecati na rozaceju; stisnut će kapilare zbog čega će biti manje crvenila

 

Web-novosti_PB_848x364px_655

Važno je napomenuti da aplicirana količina nije dovoljna kako bi paralizirala mišiće, a i ne nalazi se na dubini na kojoj je mišić.

S druge strane hijaluronska kiselina, točnije hijaluronski dermalni filer, ravnomjerno će cijelom licu dati plašt hijalurona i učiniti je baršunastom i zategnutom.

Još jedna velika posebnost ovog tretmana je da se sam sadržaj seruma uvijek može prilagođavati problematici koja se tretira dodavanjem sastojaka koji su kožu potrebni. Na primjer, ako se radi o masnijoj koži, uzima se veća količina Vistabela; ako se radi o suhoj koži, kombinira se veća količina hijalurona.

Laser serum infusion tretman može se raditi na svim vrstama kože te nema ograničenje na starosnu dob. Svako lice želi biti baršunasto, a ovom kombinacijom taj je efekt zagarantiran. Ipak, treba imati na umu kako rezultati i efekt neće biti jednaki na licu od 40 i na licu od, recimo, 70 godina. Budući da se radi o premium usluzi koja podrazumijeva i kombinaciju metoda i kombinaciju sastojaka u serumu, potrebno je barem 4-5 mjeseci razmaka između tretmana. Važno je napomenuti da se tretman ne može raditi tijekom ljetnih mjeseci zbog lasera.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".