×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Još naprednije VECTRA 3D konzultacije 18. travanj 2014.

Novosti

Još naprednije VECTRA 3D konzultacije

Naš napredni fotosimulator od ovog mjeseca postao je još bolji i dostupan još većem broju operativnih zahvata!

Još naprednije VECTRA 3D konzultacije

U Poliklinici Bagatin trudimo se našim klijentima pružiti najvišu moguću kvalitetu usluge prateći najnovije tehnologije. Na taj način možemo vam osigurati najbolje moguće iskustvo operacije od početka do kraja. Danas je prije same operacije moguće u 3D simulaciji moguće vidjeti kako biste mogli izgledati nakon određenog zahvata i to samo uz pomoć jedinstvene tehnologije VECTRA 3D fotosimulatora koji je u regiji dostupan samo u našoj Poliklinici. 

Na fotosimulatoru VECTRA 3D naši klijenti prvo vide realno, postojeće stanje na određenom dijelu tijela, a zatim se mapiranjem anatomije te stvaranjem simulirane fotografije, temeljene na zahvatu kojeg klijent želi, dolazi do krajnjeg rezultata, odnosno izgleda nakon estetskog zahvata.  

Uzbuđeni smo što vam ovaj mjesec možemo predstaviti najnoviju tehnologiju ovog nevjerojatnog uređaja! S potpuno novim VECTRA 3D softverom 5.3. od Canfield Imaging Systemsa, naši klijenti imaju priliku vidjeti još naprednije i realističnije simulacije poslije zahvata. Prethodno je ova tehnologija bila dostupna samo klijentima zainteresiranima za povećanje grudi ili korekciju nosa.  No s novim softverom, od sada je moguće napraviti i simulaciju za podizanje grudi, simulaciju za popunjavanje bora ili vraćanje volumena licu uz pomoć dermalnih filera, kao i za liposukciju određenih dijelova tijela.

Još naprednije VECTRA 3D konzultacije

Shvaćanje prednosti ovih jedinstvenih konzultacija:

  • Moguće je vizualizirati korekcije na vašem licu kao što su uklanjanje kvrge s vašeg nosa, povećanje grudi, podizanje grudi ili apliciranje dermalnih filera kako bismo popunili bore na licu.
  • Možete se osjećati ugodno ukoliko se odlučite za povećanje grudi kada znate da vrlo jednostavno možete vizualizirati kako bi izgledali s implantatima različite veličine.
  • Vrlo lako možemo vizualizirati različite izglede tako da možete razbistriti svoja očekivanja i biti sigurni u ono što želite.
  • Zajedno možemo dokučiti vaše ciljeve i onda težiti tome da ih pretvorimo u stvarnost.
  • Najbolji dio VECTRE 3D je u konačnici povećano ukupno zadovoljstvo samog klijenta cjelokupnom uslugom.

Nazovite nas i dogovorite konzultacije za jedan od navedenih zahvata te iskusite VECTRA 3D imaging! Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za VECTRA 3D konzultacije ili se želite odmah naručiti slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".