×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

HydraFacial Keravive – novi inovativni tretman za zdravo vlasište i bujnu kosu 30. rujan 2020.

Novosti

HydraFacial Keravive – novi inovativni tretman za zdravo vlasište i bujnu kosu

Zdravo i čisto vlasište preduvjet je za bujnu i snažnu kosu, zato je od danas u našoj ponudi dostupan jedinstven i inovativan tretman za vlasište – HydraFacial Keravive.

Važnost zdravog vlasišta

Narušen osjećaj samopouzdanja često je povezan s izgubljenim volumenom, gustoćom i sjajem kose, a ovaj inovativan tretman „hvata se u koštac“ s problematikama u samom korijenu – tjemenu.

Blagodati zdravog vlasišta od iznimne su važnosti, ali u široj javnosti još nedovoljno shvaćene. Zdravo vlasište preduvjet je za zdravu i gustu kosu, zato da bismo tankoj, suhoj i oštećenoj kosi vratili jačinu, hidratiziranost i mekoću, nije dovoljno samo njegovati vlasi. Potrebno je krenuti od početka – od korijena. Zato uvijek prvi korak treba biti njegovano vlasište.

Vodeći se tom mišlju, u svoju smo ponudu usluga uvrstili HydraFacial Keravive tretman koji je rješenje za sljedeće problematike:

HydraFacial Keravive

Jedinstven tretman za bujnu i zdravu kosu

HydraFacial Keravive novi je, jedinstven i opuštajući tretman koji ekskluzivno možete pronaći u našoj Poliklinici u Zagrebu. Jednostavan tretman u 3 koraka osmišljen je za čišćenje, stimulaciju i njegu vlasišta kako bi kosa bila punija, gušća i zdravija.

HydraFacial Keravive tretman

Nastao je na inovativnoj i djelotvornoj HydraFacial tehnologiji koja je oduševila milijune klijenata diljem svijeta, ali i naše klijente. Dokazanom uspješnošću u čišćenju i revitalizaciji kože lica, razvijen je jedinstveni nastavak aplikatora koji na principu vakuuma na potpuno bezbolan način izvlači nečistoće iz pora i blagom usisnom snagom ih uklanja s kože vlasišta. Istodobno vlaži tjeme proteinima koji hidratiziraju, njeguju i stimuliraju.  

HydraFacial keravive tretman vlasišta

Naime, tretman u Poliklinici sastoji se od dviju ampula seruma u kojima se nalaze faktori rasta i proteini koji jačaju vlasi, hrane vlasište i vraćaju gustoću kosi te HydraFacial Scalp Health spreja koji se dobiva uz tretman.

Kako bi tretman bio uspješan, preporučuje se ciklus od tri tretmana s razmakom od mjesec dana, a između njih klijenti samostalno kod kuće nanose HydraFacial Scalp Health sprej na svoje vlasište.

U spreju se nalaze aktivni sastojci koji su jednaki onima u ampulama seruma čime se jamči djelotvornost i vidljiv učinak.

HydraFacial Keravive

Kome je namijenjen HydraFacial Keravive tretman?

Lijepa i njegovana kosa jedna je od prvih karakteristika koje primijetimo na drugim ljudima, stoga ne čudi činjenica da kosa utječe na cjelokupno samopouzdanje osobe, neovisno o spolu. Jedna od najjasnije vidljivih problematika, a koja najviše utječe na samopouzdanje, prorjeđivanje je i gubitak kose kojim je pogođeno oko 30 % populacije. Iako se prorjeđivanje i gubitak kose uglavnom povezuju s muškim dijelom populacije, ni žene nisu pošteđene ove neugodne promjene.

Zato je HydraFacial Keravive tretman namijenjen svima – ženama i muškarcima različite životne dobi koji žele poboljšati zdravlje svoga vlasišta bilo zbog problematika s kojima se svakodnevno susreću – loše hidratacije vlasišta, začepljenih folikula, većih nakupina mrtvih stanica kože te slabije cirkulacije tjemena ili zbog svjesnosti da zdravlje vlasišta itekako utječe na zdravlje cjelokupne kose.

HydraFacial Keravive

Osim što ima djelotvoran učinak kao samostalan tretman, HydraFacial Keravive tretman omogućit će čišće i zdravije vlasište kao pripremu za druge protokole liječenja, poput mezoterapije, terapije prorijeđene kose vlastitom krvlju ili FUE metode transplantacije kose koje možete pronaći u našoj Poliklinici.

Na HydraFacial Keravive tretman za njegu vlasišta možete se direktno naručiti ovdje, a sve dodatne odgovore o ovom tretmanu, kao i ostalim novitetima u našoj ponudi, možete postaviti našem call centru na broj 01 4610 225 ili na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".