×

Besplatna analiza lica

Saznajte više

Edukacija za dentalne lasere u našoj Poliklinici 19. svibanj 2016.

Novosti

Edukacija za dentalne lasere u našoj Poliklinici

Parodontološki tečaj o implementaciji lasera EPIC 10 i WaterLase iPlus u parodontološkoj terapiji

Laserska tehnologija ostvarila je revoluciju u medicini i otvorila vrata novom načinu liječenja s manje invazivnim pristupom te znatno uspješnijim rezultatima. U usporedbi s konvencionalnim metodama liječenja, terapija laserom je nježnija, manje invazivna i bezbolnija, liječenje traje kraće, a oporavak klijenta je brži i ugodniji. Naša Poliklinika među prvima je prepoznala prednosti lasera u medicini te u svojoj ponudi imamo dva vrhunska lasera renomiranog američkog proizvođača laserske tehnologije BIOLASE koji ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji uređaja za stomatologiju, a riječ je o WaterLase iPlus i EPIC™10 laserima koje koristimo u svrhu laserskog izbjeljivanja zubi, laserskog uklanjanja karijesa i laserskog liječenja paradontalnih bolesti.

Waterlase iPlus laser namijenjen je za sva zubna tkiva: meka i tvrda, a rezultat je dugogodišnje tradicije i istraživanja kako bi se osmislio najsuvremeniji dentalni laser višenamjenske upotrebe. Koristi se kod uklanjanja karijesa, parodontološkog tretmana, produljenja kliničke krune zuba, apikotomije, frenulektomije, terapije periimplantitisa i gingivektomije.

Drugi laser u našoj ponudi, jedinstveni diodni laser EPIC™ 10 predstavlja najnoviju lasersku inovaciju i jedini je diodni laser u SAD-u kod kojeg su tri jedinstvena načina rada (terapije) čime se osigurava svestran pristup u dentalnom liječenju, a time i ugodniji tretman za samoga klijenta: kirurgija mekih tkiva, izbjeljivanje i smanjivanje bolova.

S ciljem usavršavanja liječnika i podizanja kvalitete rada dentalnog tima, Poliklinika Bagatin i renomirani američki proizvođač laserske tehnologije BIOLASE, organizirali su u subotu 14. svibnja parodontološki tečaj o implementaciji lasera EPIC 10 i WaterLase iPlus u parodontološkoj terapiji. Na radionici su sudjelovali naši liječnici Mirna Munitić dr.med.dent., Ivan Sertić, dr.med.dent. i dentalna asistentica Iva Japundžić.

Parodontološki tečaj

Svjetski predavač Dr. Alfredo Aragues Gonzales, član World Clinical Laser Institut-a koji predstavlja vodeću svjetsku udrugu za unaprjeđenje primjene lasera u medicini i edukaciji liječnika, gostovao je kao predavač na našoj radionici i prenio najnovija saznanja u terapiji perioimplantitisa i mukogingivalnoj kirurgiji  koja će se primjenjivati u našoj Poliklinici.

Ponosni smo što su naši zaposlenici ovom radionicom dobili važna i korisna znanja za daljnji rad, te što zajedničkim usavršavanjima radimo na ostvarenju misije i vizije naše Poliklinike kako bi dugoročno nadmašili očekivanja naših klijenata.

 

Parodontološki tečaj

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.