×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Dvije lijepe priče iz Poliklinike Bagatin 24. kolovoz 2013.

Novosti

Dvije lijepe priče iz Poliklinike Bagatin

Anja i Brigita - dobitnice operacija u našoj Poliklinici

Glavna uloga u prvoj priči pripala je 37-godišnjoj Brigiti iz Ljubljane koja je u nagradnoj igri časopisa “Žurnal” osvojila estetsku operaciju po želji u našoj Poliklinici. Brigitu je mučio višak kože i masnog tkiva na području trbuha što je posljedica carskog reza i poroda. Nakon carskog reza njena koža se više nikad nije vratila u svoje prirodno stanje te se stoga odlučila za abdominoplastiku kod doktora Dinka.  

Višak kože i masnog tkiva u području trbuha može predstavljati veliko estetsko i psihičko opterećenje, ali može dovesti i do značajnih zdravstvenih poteškoća. Abdominoplastika je dobra metoda ukoliko se dijetom i vježbom ne može popraviti ozbiljna opuštenost mišića do koje dolazi najčešće nakon nekoliko trudnoća. Cilj operacije je redukcija masnog tkiva na trbuhu i formiranje estetski prihvatljivog izgleda – ravnije i napetije trbušne stjenke. Brigita je odradila svoj zahvat te se nakon njega osjeća puno bolje i zadovoljnije.

Druga priča pripala je maldoj Anji koja nas je osvojila jednostavnošću i otvorenošću. Anjin problem je višak kože na vratu te joj je želja ukloniti taj višak te napokon pokazati svoj vrat i nositi podignutu kosu. Dr. Tomica odradio je svoje konzultacije s Anjom te joj detaljno opisao zahvat koji će uraditi. Nakon zahvata Anja je bila oduševljena. Dobila je lijepu, pravilnu konturu vrata te će napokon svoj vrat moći pokazivati.

Iznimno nam je drago što su naše pacijentice Brigita i Anja zadovoljne rezultatima te što smo sudjelovali u ovoj prekrasnoj akciji časopisa “Žurnal”. Cijeli video pogledajte ovdje.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".