×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Dr. Radina Denkova u Poliklinici u Zagrebu održala je naprednu Allerganovu radionicu 27. veljača 2022.

Novosti

Dr. Radina Denkova u Poliklinici u Zagrebu održala je naprednu Allerganovu radionicu

Ovog vikenda u Poliklinici Bagatin u Zagrebu održana je napredna Allerganova „Lower face contouring with MD Codes“ radionica, vođena vještom rukom svjetski poznate doktorice dr. Radine Denkove. 

Jedna od najvećih svjetskih stručnjakinja iz područija nekirurških metoda estetske medicine i anti-aginga, ovlaštena Allerganova trenerica, specijalistica dermatovenerologije, dr. Radina Denkova održala je naprednu Allerganovu radionicu pod nazivom „Lower face contouring with MD Codes“.  

sve o dermalnim filerima

Fokus radionice bio je na primjeni dermalnih filera na donjem dijelu lica te se sastojao od predavanja i praktične edukacije na modelima. Cilj tehnika je dobivanje efektivnijih ali suptilnijih i prirodnijih rezultata s naglaskom na praćenje izvornih karakteristika i mimike svakoga lica. Na radionici su prisustvovali dr. Jakov Jurčević, dr. prof. Željka Roje, dr. prof. Ana Bakija Konsuo, dr. Vesna Utješinović Gudelj te naša dr. Snježana Kramarić.

Dr. Snježana Kramarić na Allerganovoj radionici

Radionicu u aplikaciji za ovo odabrano društvo vodila je već spomenuta, svjetski poznata dermatologinja, Dr. Radina Denkova , trenerica Allergan Akademije i članica je Bugarskog dermatološkog društva te Europske akademije za dermatologiju i venereologiju. Prije specijalizacije na Fakultetu za dermatologiju i venerologiju, stekla je diplomu na Medicinskom fakultetu u Sofiji nakon čega je uslijedila specijalizacija u području upravljanja zdravstvenim ustanovama te daljnji treninzi u Bonnu, Parizu i Beču.

Dr. Radinova u Poliklinici Bagatin

Predsjednica je i su osnivač South East Europe Facial Aesthetic Sociaty, a prije nego što li je pokrenula vlastitu privatnu ordinaciju, 15 godina radila je u gradskoj bolnici u Sofiji gdje je bila imenovana za pročelnicu odjela dermatologije i venerologije.

radionica

Radionica je bila namijenjena za već iskusnim kirurzima i ovlaštenim liječnicima koji su ujedno i članovi globalne zajednice Allergan Medical Instituta s kojim rado i često surađujemo kako bi osim destinacije za ljepotu bili dosljedni svojim uvjerenjima i nastavili biti sinonim za profesionalno usavršavanje i edukaciju. 
    

"I believe that beauty is an inner need that does not disappear with time. That is why we accept as our mission the care for the youth, health and self-confidence of our patients. And we support their natural desire to enjoy every stage of their lives. "
- Dr. Radina Denkova

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".